Emeletes házban élők! Mivel oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Akik emeletes házban laknak és fent van a babaszoba, hogy oldjátok meg napközben az altatást? Egész nap az alsó szinten ténykedem, mivel még pici, ezért babafészekben alszik a nappaliban. Viszont ha nagyobb lesz, és többet mocorog miben altassam? Elég kicsi és szűkös a hely, így a 1x1 méteres hempergő, járóka nem megoldás. Vagy ha elalszik, vigyem fel a kiságyba és a bébiőrrel hallgassam, mikor ébred? Csak lehet zavarna, hogy nem látok rá 10 másodpercen belül.
Ti hogyan, mivel oldjátok meg? Lehet én gondolom túl, csak első baba és próbálok mindenre előre felkészülni.
A válaszokat előre is köszönöm! 😊
2024. jún. 4. 12:43
11/13 anonim válasza:
Nekem is fent alszik már 6 hetes korától kb. Kamerás bébiőr. Ha keltek pár mp alatt fent voltam. Volt olyan mikor már nagyobb volt, hogy felkelt sírt, mire felértem meg visszaaludt. Nekem is jobb volt mert lent tudtam csörömpölni meg akármit csinálni.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenkinek ment a zöld kéz. Kicsit túl gondolok és aggódok majdnem mindent még.
2024. jún. 4. 19:15
13/13 anonim válasza:
Vagy fent altatod bébiőrrel (nekünk is Xiaomi kameránk van mellé), vagy lent utazóágyban. Más opció nem igen van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!