Öntapadós konnektor dugót,hogy lehet eltávolítani?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sajnos olyat rendeltem, ami nem passzol a konnektoromba, viszont öntapadós a dugó. Van valakinek tapasztalata az eltávolításával?
[link] ilyen típusról lenne szó
febr. 4. 15:21
1/6 anonim válasza:
Nagyjából sehogy. De miért nem próbáltad bele ragasztás elott?
2/6 A kérdező kommentje:
késő bánat, figyelmetlen voltam :(
febr. 4. 15:28
3/6 anonim válasza:
Nem értem: ha beleragasztottad, akkor nagyon is passzol, nem?
Ugyanilyenünk van, remek.
4/6 anonim válasza:
Miért nem passzol?
Egyébként némi feszegetéssel, vagy ha valamit beledugsz és kicsit csavarva húzod ki, simán lejön. :) Nekünk is ilyenek vannak.
5/6 anonim válasza:
Szüleimnél 1997 óta benne van a konnektorban, ha ki lehetne szedni gondolom már rég megszabadultak volna tőle...
6/6 anonim válasza:
"gondolom már rég megszabadultak volna tőle..."
Miért? Zavar az bárkit? Egyébként simán ki lehet szedni, elég rosszul kihúzni belőle a dugaszt. De úgy ott marad a ragasztó nyoma. Amit nyilván szintén el lehet távolítani, de némi macera.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!