Pelenkakukaba milyen szemeteszsakot rak aki megsporolja a betétet bele?
Hewa 60 l-es füles
Jobb, mint a saját zsákja a mi AC-ünkbe
Kaptam ajandekba egy pelenka kukat, de nem vettem bele betetet, siman hagyomanyos kukazsakot belefuztem. Youtube-on is vannak asszem videok, hogy adott kukahoz milyen modszerrel lehet sima zsakot belerakni.
Ha nem nyitottam ki, tenyleg semmi szag nem jott ki belole, de ugye ha hasznalni akartam, amit napi tobbszor kellett is, ahhoz nyitogatni kellett. Olyan szaga volt, hogy oklendeztem tole, a csererol nem is beszelve. Szoval kb 1 honap hasznalat utan inkabb siman csak kidobtam a pelusokat a normal kukaba, azt pedig napi egyszer kiviszem. Ez igy jobban bevalt, raadasul legalabb a sima szemet kozott elveszik a kakis pelenka szaga, tehat egyaltalan nem budos. 😅
1. Vagyok.. viszont ezzel a zsákkal, ha kinyitod sem jön ki a zsag, mert elêg nagy, hogy a zàrószerkezet lezárja.
Nekünk nem sok kommunális hulladékunk van, heti 2-szer viszem le, azt is amiatt, mert olyat is dobok bele, tovább nem lenne higiénikus.
Nekem a konyhába a pelus és egyebek nem valóak.
2 gyereket pelenkázok, a pelenkakuka is heti 2 alkalommal telik meg.(85-95 db/hét)
Így a 110l-es kukánk kicsit több, mint 1/2-ig lesz az elszállításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!