Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Megéri megvárni a Black Friday-t?

Megéri megvárni a Black Friday-t?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még mielőtt valaki azt hinné, hogy spórolni akarunk a gyereken, nem, nem akarunk, ez csak ez kérdés, ha valami megtetszik, akkor megvesszük teljes áron is.

Jelenleg 25+2hetes várandós vagyok, november közepe-vége felé szeretnénk elkezdeni vásárolni. Láttam interneten, hogy baba-mama termékekre is van Black Friday, megéri megvárni ezt az akciót vagy sem? Aki így vásárolt, mennyivel voltak olcsóbbak a termékek?

2023. szept. 19. 09:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is most rendezem be a babaszobát, eszem ágában sincs kivárni, mert úgyis átverés a nagy része. Marketplace, jófogás, alza akciós termékek, egész jó üzleteket tudtam csinálni, kis utánanézést igényel hogy miből mit, honnan érdemes. Online egy csomó termék amúgy is olcsóbb. Még újonnan vásárolt ikea cucc is akciósan volt, mert figyelgettük, aztán egyszer csak olcsóbb lett. Pár dolog van csak, ami teljes áras, de ott is a legjobb ár/érték arányút választottam.
2023. okt. 27. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!