Babakarám vagy járóka?
Anyós vett egy járókat a kislányomnak mikor három hónapos volt,pedig mondtuk,hogy ne vegyen. 1x1meteres járóka. Most már hét hónapos és azt érzem a járókában korlátozva van. Kinéztem egy játszó szőnyeg,és baba karamot köré,de a férjem hallani sem akar róla. Sajnos a kettő együtt nem fér el a nappaliban. A házunk régi típusú, küszöbök vannak benne,a konyha és a nappali is külön van,sőt még a főző fülke is..szeretnék helyet biztosítani a kislanyomnak,ami a járókában szerintem nincs meg. Hidegburkolat és fa parketta van mindenhol,a ház alatt pince így nem opció,hogy csak tegyem te oda ahol van. Legszívesebben kicsapnám azt a járókat,de a férjem szerint az tök jó úgy ahogy van,max vegyek egy szőnyeget is..de nem érti meg hogy a kettő együtt nem fér el,illetve max úgy fér el,hogy akkor a szekrenyekhez nem lehet hozzáférni. Valaki valami ötlet?
Ui.. igen,ideges vagyok,mert fáradt vagyok,nem alszok szinte már hónapok óta,mert vagy növekedési ugrás van,vagy fogzas vagy stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!