Kinek milyen babatartó vált be újszülött fürdetéskor(szövet,hálós,műanyag stb...)? Vagy esetleg konkrét márka, vagy preferált babakád?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 19:32
21/22 anonim válasza:
Hát nálunk annyira bensőséges volt a fürdetés, hogy úgy 8 hónapig, amíg megtanult ülni, a fejemen is pöröghettem, végigüvöltötte, mert utálta. Igazából ha ráteszed a gyerekedet egy tartóra, akkor már nem lehet hozzá beszélni sem, se énekelni neki, és tudom, tudom, minek akartam gyereket, ha már fürdetni se tudom a két kezemmel.
Viccet félretéve, mindenki hadd használjon azt, ami jól esik, nekünk ilyen kiskádunk volt/van:
Nem egy nagy kád, szerintem 6 hónapos koráig fürdött benne, 3-4 hónapos koráig használtuk a babatartót, de azóta is imádjuk a kiskádat, ez lett a játékos pakolós doboz, tök praktikus, van fedele is.
22/22 anonim válasza:
A kádhoz volt műanyag, rühellte a gyerek és mi is, úgyhogy a második gyereknél már elő sem került, maradt a kéz. Hetente 1-2 alkalommal kibírtuk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!