Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Kinek milyen babatartó vált...

Kinek milyen babatartó vált be újszülött fürdetéskor(szövet,hálós,műanyag stb...)? Vagy esetleg konkrét márka, vagy preferált babakád?

Figyelt kérdés

2023. júl. 31. 19:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
2%

10.

Köszönöm, pont most akartam írni. 😀

2023. júl. 31. 20:13
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Megint a sok okos.Én is vettem babatartót,mivel mikor már 5 hónaposan elérte a 7 kilot ,igencsak nehéz volt tartani.Sőt már 3 hónaposan megvettem a szivacsosat.
2023. júl. 31. 20:13
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
Ez olyan, mint múltkor megkérdezik kinek melyik cumi vált be, erre beírja, hogy neki sosem cumizott a gyereke!!! 😂
2023. júl. 31. 20:19
 14/22 anonim ***** válasza:
30%
Jajj és most meg is indult a mérges lepontozás, pedig a válasz hasznosságát kell pontozni, ők meg közel sem a kérdésre válaszoltak. 😀
2023. júl. 31. 20:22
 15/22 anonim ***** válasza:
56%
Lehet kapni szivacsot (mi gyogyszertarban cettuk, biztos mashol is van) 1200ft volt anno. Maci formaju. En kb 3 hobapis koratol hasznaltam, de valószínűleg ujszulott kortol is lehet. Mivel en nem igazan szappanoztam ujszulottkent, ibakbb csak belemartottam kb, igy nekem a kezem volt a legpraktikusabb addig.
2023. júl. 31. 20:22
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
Ok baby babakádunk volt amiben van eleve szűkített rész, de a legelején egyikünk fogta így is, másikunk mosta.
2023. júl. 31. 20:29
 17/22 anonim ***** válasza:
42%
A tenyerem.
2023. júl. 31. 20:39
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
Sokkal bensőségesebb program a fürdetés, ha a karjában tartja az ember a gyereket, nem pedig leteszi egy idegen tárgyra. Közben lehet (sőt kell) beszélgetni, magyarázni, mi történik, stb. Sok kisbaba nem szereti a vizet, őket (is) megnyugtatja a testközel. Szerintem tök fölösleges pluszkiadás olyasmire, amit max pár hétig használ az ember. Szerintem fontos leírni ezeket a szempontokat is, akkor is, ha itt mindenki imádja műanyag bizbaszokra szórni a pénzt :D
2023. júl. 31. 21:13
 19/22 anonim ***** válasza:
60%

Igen igen, csak akkor alakul ki bensőséges kapcsolat a gyerekeddel, ha az első 2 évet végigszívod, semmilyen kényelmi/praktikus eszközt nem használsz, a karjaidban tartod 24/7.

Máskülönben a gyerek utálni fog, és már 3 évesen is a szomszédnénit hívja anyának, mert hozzád nem kötődik.

2023. júl. 31. 21:23
 20/22 anonim ***** válasza:
76%
Olyan kádat vettünk ami úgy van öntve, hogy tartó is van benne.
2023. júl. 31. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!