Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Melyik a kedvenc Stokke terméked?

Melyik a kedvenc Stokke terméked?

Figyelt kérdés
Mindenünk Stokke a kiságyis.De ha kikéne eggyet emeljek akkor a Tripp Trapp etetőszéket emelném ki mint kedvenc!
2023. jún. 14. 00:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hihetetlen hogy felnottek is ennyire tudnak irigyek lenni még
2023. jún. 14. 11:59
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Így van, irigyek vagyunk. Aprópénz a Stokke szetted ahhoz képest, amit én családi házra költöttem. Igaz, ezt nem lehet kivinni a játszótérre, de remélem hasznosabb lesz.
2023. jún. 14. 12:37
 13/19 A kérdező kommentje:

Hazis van

Stokke is van

Auto is van

Ennyi

Tanultunk,vallalkozasunk van

Tettuk erte.

Tegyetek tiis.

2023. jún. 14. 12:39
 14/19 A kérdező kommentje:

Adok még egy kicsit a reszletekbol varjatok

Elektromos Teslanak van

Na tessek varom a reakciokat

Es lizingelt autonk is van a vallalkozas kapcsan😄

2023. jún. 14. 12:42
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Na, a Tesla vásárlásnak legalább értelme is volt. Sajnos a Stokke márkarajongásnak ettől még nincs értelme, de ha ennyi pénzetek van, legalább nem a kenyérrevaló múlik rajta. Ennyi pozitív van benne.
2023. jún. 14. 12:54
 16/19 anonim ***** válasza:
67%
Nekem egy okos, kedves, jóravaló kisfiam van. Akinek szeretetet, törődést és élményeket adok drága kacatok helyett. És nem ez nem azt jelenti hogy csorok vagyunk. Megvan mindenünk csak tudom mi az ami számít az életben. Mire fog emlékezni a kisfiam. Nem a babakocsira annyit megsúgok
2023. jún. 14. 13:17
 17/19 A kérdező kommentje:

Pénzért ezer élményt lehet adni

És nem,itt nem azt ertem hogy leviszem a jatszoterre. Hanem elmegyunk nyaralni akar pl ciprusra

Tessek :)

Vagy a 18.szulinapjan ki ne orulne egy sajat autonak egy sajat haznak?!

Emberek

Ne talaljunk mar hulyesegeket ki,a szeretet jo de megelni csak abbol nem lehet ,esetleg a mesebe

2023. jún. 14. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekünk csak az etetôszék van. Én nem vagyok oda érte. Folyton sikerül belerúgnom a széles talpába, de úgy, hogy csillagokat látok. A kisasztalt már levettük róla, így viszont nagyon nehéz odatologatni az asztalhoz, mikor a gyerek ráült. Meg evés közben is, a hároméves segíteni akar, ezért folyton leugrál, hogy hoz magának egy kanalat, poharat, akármit. Ekkor mindig hátratolódik a szék, aztán mikor visszamászik rá, megint fel kell állni és visszaemelni a dögnehéz széket, rajta a gyerekkel, az asztalhoz.
2023. jún. 24. 16:11
 19/19 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó ez baromi érdekes, mert a tripp trapp összesen 7 kg, a steps pedig 6,5 kg. Egy normál étkezőszéknek is ilyen súlya van, és arról is le fel járkál a gyerek. Ez már nevelési probléma, nem a széké, hogy éves közbe nem maszkalunk az asztaltól...
2023. jún. 25. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!