Melyik a legjobb légzésfigyelő?
Figyelt kérdés
Első babánál Angelcare 1 érzékelőpados légzésfigyelőnk volt, de nem vált be. Állandóan beriasztott minden ok nélkül. Próbáltam állítani az érzékenységén, de úgy sem volt jó. Utána hallottam hogy az 1 érzékelőpados légzésfigyelők nem jók. Most a második babának vennék egy újat.
Kinek melyik fajta vált be?
2023. máj. 4. 08:27
1/6 anonim válasza:
Nem ok nélkül riasztott be, hanem mert nem észlelte a baba légzését - mivel 1 laposnál elég könnyen lemehet a lap hatásköréből.
Nekem 2 lapos Baby control van, akkor jelzett, amikor annyira a kiságy szélére ment a baba, hogy a feje a rács felé volt kifelé, szinte rásimult a teste.
2/6 anonim válasza:
Kétlapos angelcare volt nekünk, riasztott állandóan, valószínűleg a rács miatt. Próbálkozni kell velük. Nekem nem volt hozzá türelmem, inkább eladtam, ott tökéletesen működött. Mondjuk ott a baba is nagyobb súlyú volt.
3/6 anonim válasza:
Baby control mindkét gyereknél ezt használtuk (a kicsinél most is). A rácsra kell tenni pl. furnér lapot. Akkor elvileg nem riaszt tévesen.
4/6 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy a furnér lap és a matrac közé tedd a légzésfigyelőt.
5/6 anonim válasza:
Nekem baby control van, soha az életben nem riasztott be, ellentétben az angelcare-rel, ami már a figyelmeztető 1 csipogást is kihagyta, és rögtön hosszan szirénázott, miközben többször szemtanúja voltam h lélegzett a baba, sőt, ébren is volt. Szoval senki nem tudja nekem beadni hogy nem selejtes termékről volt szó, pedig újonnan vettük.
6/6 anonim válasza:
Az Angelcare-ről csak rosszat hallok, barátnőméknek is folyton tévesen riasztott. Mi Milian két lapos légzésfigyelőt vettünk, nem is a legdrágább fajta, és soha nem riasztott tévesen, jól működik, mert ha elfelejtem kikapcsolni amikor kiveszem a gyereket az ágyból, beriaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!