1/7 anonim válasza:
A légzésfigyelő felesleges. :) Hidd el, tapasztalat! Lélegzik a kicsi magától is, bízz benne :)
2/7 anonim válasza:
Nekünk AngelCare van,meg vagyok vele elégedve,(jó,hogy volt,csak ennyit írok)
3/7 anonim válasza:
AngelCare volt nekünk, én nagyon meg voltam elégedve vele.
4/7 anonim válasza:
ÁlomVirág légzésfigyelő. Nekünk ilyen volt,és nagyon megbízható. Én nagyon szerettem.
5/7 anonim válasza:
mi is angelcare, ami már három babát kiszolgált tisztességben és mindig megbízható volt. és főleg megnyugtató, de azért azt tudnod kell majd, ha beriaszt mit kell tenned, különben felesleges az egész. gondolok itt az újraélesztés technikájára stb.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 7. 11:46
7/7 anonim válasza:
mi is angelcare, ami már három babát kiszolgált tisztességben és mindig megbízható volt. és főleg megnyugtató, de azért azt tudnod kell majd, ha beriaszt mit kell tenned, különben felesleges az egész. gondolok itt az újraélesztés technikájára stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!