A habtapit hogy és milyen gyakran tisztítjátok?
Ha sehogy, az is teljesen oké, de az nekem most nem segítség. Nekünk nappaliban van egy jó nagy habtapi, ráadásul kertes házban lakunk cicával, mindent gyakran kell takarítani. A pelusozás is általában itt történik, mert a pelenkázólapon már balesetveszélyes pelusozni, úgy ficereg. 10 hónapos a babám, ha számít.
Köszönöm az ötleteket! :)
Én 1-2 hetente jól átmostam egyébként letöröltem fertötlenítös valamivel.
Én nem kerítettem neki oltàri nagy figyelmet ugyis takaritassz porszívózol felmosol..akkor olyan piszkos ugyse lehet :)
Köszi a válaszokat! Én naponta porszívózok és a nappalit 2-3 naponta felmosom, a macskának sem hullik a szőre, de hozza be kintről a homokot, meg mi is, valahogy nap végére mindig úgy néz ki a ház, mint a régi lakásunkban egy hét után volt. 😅 Főleg most, hogy minden nap kint vagyunk a kertben.
Akkor lehet, hogy nézek én is valami fertőtlenítő kendőt. Eddig szétszedtem és kádban átcsutakoltam az egészet pár naponta meg időnként bedobtam mosógépbe, de valami gyorsabb megoldást keresek. De a kendő szerintem pont tökéletes lesz. :)
Nem muszály kendőt venned lehet pl vízbe kis hipó vagy domestos.
Azzal tökéletesen lelehet fertőtleníteni :)
1#
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!