1szobás lakás 1 gyerekkel?
Sziasztok
Sajnos úgy alakult hogy egyedül fogom nevelni a gyereket
Közös házat eladjuk és jelenleg olyan lakást néztem ki amibe csak 1 hálószoba van és nappali
Ti bevállalnátok?
Gondolom itt az a kérdés, hogy bemegy a kérdező a bejárati ajtón a nappaliba.
És onnan nyílik a kisszoba.
Azaz a nappali szó szerint átjáróház, mert onnan nyílik a mosdó és a konyha is. És csak egy szoba van, amit ajtóval be lehet csukni.
Mi is ilyenben élünk a férjemmel meg a gyerekkel. A kisebb szobát szántuk babaszobának de iroda lett a covid miatt. Így a nappaliban van minden: kanapé, kiságy, nagyágy.
Működik. Nem kényelmes sokszor, de működik.
Úgyhogy szerintem ha csak ketten lesztek akkor elég.
Mi hárman vagyunk
Én a férjem és a lányunk
2éves a kicsi, 1szobában vagyunk hárman
Most fogunk költözni nagyobba. Eddig tökéletesen megfelelt, most már lassan itt a külön szoba ideje. Ezt a házat nem akarjuk bővíteni, ráadásul egyből 2 szobával kéne, mert tervezzük a tesót
Így eladjuk, és veszünk egy nagyobbat
Nektek így, hogy van lehetőség a nappali szobává alakítására, tökéletesen megfelel szerintem
Szerintem is teljesen jó. De az sem mindegy mekkorák a szobák, milyen az elosztás vagy pl a konyhában le lehet-e ülni rendesen, vagy csak főzőfülke van a nappali részben.
Mi is így kezdtük. Itt a környékünkön sok 1+félszobas lakás van, és elférnek 2 gyerekkel is.
Minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!