Mikortól kell 2 gyereknek külön szoba?
3, ilyen alapon már csecsemőkorban is késő.
Enyémek 7 és 4 évesek jelenleg. A kicsinek állandóan a gatyájában a keze, de fogalma sincs hogy mit csinál. Nem győzzük mantrázni, hogy ne mások előtt.
"Ennek ellenére" eszükben sincs külön menni, kb. egész nap egymás fenekében lennének. Úgy kell tanulás idejére erővel szétszedni.
Majd akkor lesz külön szobájuk, ha leszoknak az éjszakai átjárkálásról is.
Nem kell, miért kellene? :)
Régen több nemzedék egy térben élt éjjel-nappal, sok kultúrában ez még ma is így van. A személyes tér fontos, de ahhoz nem kell 0-24-ben saját "birodalom".
Nálunk (ellentétes neműek) 10 éves volt a nagy, amikor már igényelte volna a külön szobát. Végül két évvel később lett, de addigra már nagyon kellett. Azonos neműek tovább is simán megmaradhatnak együtt, abban nincs tapasztalatom.
Én 22 éves koromig laktam együtt az öcsémmel, felnőttem így is, de nem volt egy nagy élmény, szerettem volna ennél azért egyel jobbat a gyerekeimnek.
Amikor igénylik
Másrészt nekünk eleve külön vannak, sosem voltak együtt.
Van plusz szobánk, ahova a 3. Gyereket terveztük elhelyezni.
Hát ikrek lesznek.
5 szoba+napplis ingatlant nem tudunk építeni ( nincs is ekkora, legalábbis vonzáskörzetben tutira)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!