Mekkora ágyat érdemes venni a babának? 60x120 cm, vagy 70x140 cm?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék ami átalakítható.2022. nov. 29. 16:42
1/8 anonim válasza:
Ha átalakító ágyat veszel, akkor a nagyobbat érdemes. Viszont, ha megengedsz egy személyes tapasztalást, én is, mint a környezetemben mindenki, túladtam az átalakító ágyon, kapott normálisat. Nem olyan praktikus, sem nem olyan strapabíró, mint én azt gondoltam.
2/8 anonim válasza:
Nagyobbat mindenképpen. Tovább jó.
3/8 anonim válasza:
Mi 70x140-es ágyat vettünk, olyat, aminek három különböző szintbe állítható a betétmagassága, és teljesen leengedve lehet úgy is használni, hogy ifjúsági ággyá alakítod (oldalrácsok lekerülnek). Valamint az oldalrács két rácsa kivehető-berakható volt, így a gyerek pl. nap közben a kivett rácsoknak köszönhetően bármikor ki-be járhatott az ágyába, de vissza is lehetett tenni egy pillanat alatt, és akkor nem tudott kijönni. Nekünk nagyon bevállt, de ez biztosan típus és márka függő is, mennyire jó.
4/8 anonim válasza:
Olyat érdemes venni, ha nagyobban gondolkozol, aminek lenyitható vagy kiszedhető az oldala, mert előbb fog megtanulni kimászni belőle, minthogy hasznodra váljon a nagyobb méret.
A másik pedig, hogy a szoba mérete és berendezése is azért meghatározza a lehetőségeket, ezt is érdemes figyelembe venni.
6/8 anonim válasza:
70×140. Mi azzal 4 éves koráig kihúztuk majdnem.
7/8 anonim válasza:
Hát mi kombit vettünk, de végülis kap a csingiling oldalról egy leesés gátlós ágyat. Nem tudom átalakítani a kombit,mert május 6-ra vagyok kiírva a második babával és ő kapja meg a kiságyat. Most 15 hónapos a kislányom aki pedig már próbál kimászni a kiságyból és egy hónapja ügyesen közlekedik fel le a kanapén. Valamint nekem is könnyebb lesz terhesen mellé feküdni és hogy nem kell nagy hassal a kiságyba emelnem majd. Hát praktikus a kombi de lehet hogy ha újra kellene vennem akkor külön ágyat vennék meg pelenkázót.
8/8 anonim válasza:
Én 70x140 vettem neki,ha nem lesz kistesó akkor pár éves koráig kitart mert ez is alakítható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!