Járóka előnyök, hátrányok?
Átlagos lakásban haszontalan, felesleges holmi.
Nagy házban pedig inkább "karám" elkeríteni a nem babakompatibilis teret, mint egy kicsi járóka.
Mi jól megvoltunk mindkét gyerekkel nélküle. Sose hiányzott.
Én addig hasznàltam, amíg kicsik voltak
Tehát nem mászott még a baba.
Megemelhető volt.
Így amikor még cska feküdt abban volt, amikor a dolgomat csináltam, napközben abban aludt mind2 gyerekem.
Amikor megindultak vagy már a nagy nem jelentett közvetlen veszélyt, akkor hagytam mászni szabadon mindegyiket
Az első kislányom még panelben született ott nem éreztem hiányát.
A másodiknál viszont vettünk és nagyon sokszor, sokáig abban aludt napközben kint a teraszon.
A panelban nem volt.
Utána a két szintes családi házban 2 dologra volt jó, hogy a nagy ne gyalogoljon át a csecsemőn, illetve abban aludtak pici korukban nappal, ha nem volt kedvem felmászni az emeletre.
Hátránya igazából csak akkor van, ha bennefelejted a gyereket egész napra. :)
Nem használtuk, szükségtelen lett volna. Gyerekbiztossá tettük a lakás minden részét, és megtanítottuk a kisfiunknak hogyan kell létezni a lakásban. Amúgy úgyis mindig a lábam alatt van :D szóval tudom felügyelni bármit csinálok.
Mi kicsi lakásban élünk, amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!