Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Normális zenét játszó zenélő...

Normális zenét játszó zenélő játék?

Figyelt kérdés

Olyan klasszikus zenélő játékot keresek, amit egy zsinór meghúzásával kell indítani és egy egyszerű “zenedobozos” dallamot játszik le. Tehát nem a “forgó”, hanem egy egyszerű, puha játék, a hasában mechanikus zenélő szerkezettel.

Elvárásaim, hogy tisztán szóljon (ne legyenek benne hamis hangok) és hogy idegi károsodás nélkül meg lehessen hallgatni százszor. Szóval valami kellemesebb dallamos zene legyen.

Mindenképp rendelnem kell, ezért szeretnék ajánlásokat konkrét termékekre.

2022. aug. 16. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk babydream zenélő nyuszink van, a rossmanban vettem mikor terhes lettem. Oda lehet el tudsz menni meghallgatni. Sokat játszottam neki már a hasamban is, meg az első két évben mindig szólt fürdés után este. Már 3. éve megvan, egész jó hangja van, azóta sem ment tönkre.

A másik ami nagyon jó szerintem a Sterntaler kutya, ezt kaptuk, kifejezetten kellemes és nagyon tiszta hangja van, mondom ezt úgy én is idegbajt kapok a zenélő játékok hangjától.

2022. aug. 16. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Nekünk Fisher Price zenélő vidra van. Este használjuk, altatáshoz. Már 3 hónapja, de még nem megy az agyamra. :)
2022. aug. 16. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
+1 szavazat a Fisher Price vidrára, bár már 5 hónapos és nemigen használjuk, és sosem aludt el rá a kisfiam, de amikor megszületett, az első hetekben nagyon sokszor megnyugtatta őt keserves sírásból! Életmentő volt!
2022. aug. 16. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
ajándékboltban dolgozom, ahol a kedvenc termék a tényleg prémium minőségű, valóban kézzel, mesteremberek által készített zenedobozka, ami nagyon szépen és tisztán játsza a für elise-t. tényleg nagyon szép. első nap. aztán amikor a kétezredik turista is kipróbálja, már kevésbé szép. tehát hacsak a gyerek nem lesz allergiás a zenélő cuccra (öcsém az volt babaként), akkor az idegi károsodás 110%ban garantált egy idő után, kivéve ha kitiltod a zenélő cuccokat a lakásodból, ahogy anyám is tette annak idején.
2022. aug. 18. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:

4. amikor a saját gyereked csinálja akkor egy idő után meg se hallod.

míg nem volt gyerekem mindig csodálkozva néztem, sok szülő hogy képes beszélgetni vagy létezni az ordítva rohangáló, zenélő játékot 100x elindító, csörgő zörgő gyerek mellett. aztán rájöttem amint lett nekem is. 😅

2022. aug. 22. 11:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!