Normális zenét játszó zenélő játék?
Olyan klasszikus zenélő játékot keresek, amit egy zsinór meghúzásával kell indítani és egy egyszerű “zenedobozos” dallamot játszik le. Tehát nem a “forgó”, hanem egy egyszerű, puha játék, a hasában mechanikus zenélő szerkezettel.
Elvárásaim, hogy tisztán szóljon (ne legyenek benne hamis hangok) és hogy idegi károsodás nélkül meg lehessen hallgatni százszor. Szóval valami kellemesebb dallamos zene legyen.
Mindenképp rendelnem kell, ezért szeretnék ajánlásokat konkrét termékekre.
Nekünk babydream zenélő nyuszink van, a rossmanban vettem mikor terhes lettem. Oda lehet el tudsz menni meghallgatni. Sokat játszottam neki már a hasamban is, meg az első két évben mindig szólt fürdés után este. Már 3. éve megvan, egész jó hangja van, azóta sem ment tönkre.
A másik ami nagyon jó szerintem a Sterntaler kutya, ezt kaptuk, kifejezetten kellemes és nagyon tiszta hangja van, mondom ezt úgy én is idegbajt kapok a zenélő játékok hangjától.
4. amikor a saját gyereked csinálja akkor egy idő után meg se hallod.
míg nem volt gyerekem mindig csodálkozva néztem, sok szülő hogy képes beszélgetni vagy létezni az ordítva rohangáló, zenélő játékot 100x elindító, csörgő zörgő gyerek mellett. aztán rájöttem amint lett nekem is. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!