Ki mikor kezdte el pakolni a kórházi táskát? Illetve a kicsi ágyat mikor szereltétek össze?
A kiságyat a 35. héten raktuk össze, akkor lett kész a babaszoba. A matracot akkor még nem csomagoltuk ki, nem ágyaztunk meg, meg ilyesmi.
A táskámat a 36. héten raktam össze, amikor a doki rámijesztett, hogy nem túl jó a ctg eredményem és ő így nem biztos, hogy hazaengedne. Aznap délután gyorsan bepakoltam a táskám. Úgy voltam vele, hogy inkább kerülgessem ott hetekig, minthogy a férjemmel kelljen távpakoltatnom. :D
Lakásfelújítás kész lett a 37. héten, utána pakoltam be. De azért a biztonság kedvéért pontos listám volt hogy mit kell összedobálni, elintézni, megvenni a szülésig.
A kiságy már megvolt véve úgy a 20. héten, a 39. héten lett összerakva, mire végeztem a nagytakarítással.
A bőröndömet most pakoltam össze hétfőn (35+4 vagyok ma), igaz 1-2 apróság még hiányzik belőle.
A kiságy jövő héten lesz összerakva, mert egy az, hogy lassan időszerűnek is érezzük, illetve jön a védőnő jövő hét vége felé, és akkor lásson is már valamit, ne csak azt, hogy nincs kész semmi. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!