Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Hogy oldottátok meg a bababúto...

Hogy oldottátok meg a bababútorokat kicsi szobában?

Figyelt kérdés
Egy hálószobánk van, mellette max egy kiságy fér el. Mennyire praktikus, ha arra helyezzük rá a pelenkázót?

2021. ápr. 10. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Én pl a budos életbe nem használtam a pelenkázót. Vagy az ágyon vagy kanapén cseréltem pelust világ életében 😃
2021. ápr. 10. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Pont ilyen esetre találták ki a kiságyra tehető pelenkázókat...

(nekünk a 2. babánál ilyen volt, ez elsőnek kombi ágya volt - 2 éves volt a nagy mikor szétszedtük, addig használtam a pelenkázót is)

2021. ápr. 10. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
26%

1. Kiságyra tehető pelenkázó, minden egyéb kacat ami nem ruha, az pedig nappali szőnyeg, kanapé, konyha rokonok tapasztalata alapján.

2. Hova megy a gyerek 3-4 éves kora után? De legyünk PC-k. Hova megy 14 évesen? Csak érdeklődöm, mint átlagos 1 szobás albiban lakó fiatal, aki nem vállalna ide gyereket.

2021. ápr. 10. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#3-asnak mondjuk van olyan, h.költözés..14éves korában már valószínűleg nem itt fognak lakni..

Nekünk kiságyra tehető pelenkázó van. Szeretjük. Annyi, h.este le szoktam venni, illetve alvások előtt. De helytakarékos.

2021. ápr. 10. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig kanapén pelenkáztam, pedig volt külön pelenkázó, nagyon hamar elajándékoztam.
2021. ápr. 10. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Mi sem hasznàltunk pelenkàzòt
2021. ápr. 10. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Első gyereknél még volt hely pelenkázó komódnak, én szerettem, nem kellett hajolgatni, sokkal kényelmesebb, mint bárhol. Ráadásul minden kéznél van. Másodiknál már úgy volt, hogy kiságyra szerelhető pelenkázó lapot veszünk, de aztán mégis meg tudtuk oldani, hogy maradjon a komód. De kis szobába kifejezetten ajánlott az ágyra szerelhető pelenkázó lap.
2021. ápr. 10. 20:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek!

#3: Terveink szerint elköltözünk, mire 1-2 éves lesz. De ha nem tudnánk, akkor se halasztanánk a gyerekvállalást, akkor a nappaliból szobát alakítanánk ki. De amíg pici a baba, szeretnénk megtartani elsődleges élettérnek.

2021. ápr. 11. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!