Milyen nálatok "gyerekes" a gyerekszoba?
Én pazarlásnak tartom, de amúgy sem engedhetjük meg magunknak hogy 5 évente bútort cseréljünk, illetve más a fontos, erre nem költenek. De valahol örülök, mert néha elszorulo szívvel gondolok arra a sok felesleges szemetre, ami ellepi a bolygót (sok 2-3 évet használt 3 - 1 babakocsi stb)...
Nekem gyerekként is idegesítő volt a mikieger meg a micimackós csicsa (tudom, ennél igenyesebbre gondoltál) de autós/pónis ágyra se vagytam, mire észrevettem hogy másnak van ilyen, már dedosnak tartottam, előtte meg 3-4 évesen még nem érdekelt, vagy nem emlékszem.
Szoval nálunk is marad az ágynemű, meg néhány jatektarolo, ami gyerekes.
A függöny, szőnyeg, falmatrica gyerekes.
A fal még akkor lett festve, mikor ideköltöztünk, terhes sem voltam. Jó fiúnak, lánynak, felnőttnek (a mi szobánk is ez a szín).
Szekrénye mömaxból van rendes felnőtt ruhásszekrény, mindent elnyel.
A játéktárolók vannak ikea gyerekosztályról, de az sem ilyen csicsás.
Még rácsoságya van, nemtudom az helyett még mi lesz.
2 fiam van 2 külön szobába, nagyobb ahogy szerette volna olyan szobája lett / autós ágy, piros függöny, piros/tengerkék fal, autós szőnyeg, jysk polcok az a fakkos, egymáson van így van 16fakk meg mellette egy polcos szekrény és fehér íróasztal. A tárolók a tescobol vannak nem gyerek mintás. A piros a kedvenc színe azért ilyen, ő szereti meg jól is néz ki. Matricákat tett a falára meg festett rá párom egy nagy rendőr autót.
A kicsinek a szobája kék színű, baglyos ágya van, van egy plafonig érő gardrób szekrény amibe a kettejük ruhái vannak, Jysk 8as polcos szekrény a játékoknak, fekete fehér piros szőnyeg és a függöny pedig járműves. Szintén van a falon falmatrica, meg én rajzoltam rá pár állatot a printerestről néztem, amikor van időm rajzolgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!