Baba ágy már össze van rakva,ti mikor tettétek bele a rácsvedőt,és a többi dolgot? 36+1
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 08:02
1/10 anonim válasza:
Miért, hogy tettem volna bele a rácsvédőt, ha nincs összerakva?
2/10 A kérdező kommentje:
Rácsvédő,szerintem itt félre értsük egymást.
Ami a rács oldalára megy belülről
2021. nov. 1. 08:16
3/10 anonim válasza:
Amikor a babát is. Előbb minek? Egy hónapig porosodjon még esetleg?
4/10 anonim válasza:
A rácsvédőt már csak akkor, amikor 5 hónapos volt a baba és tényleg mindig nekifejelt álmában. A matracot beraktuk, de még a fóliájában volt, a férjem ágyazott be a babának, amikor a kórházban voltunk.
5/10 anonim válasza:
Mi akkor mikor hazajottunk a korhazbol.
6/10 anonim válasza:
A 2. babával amikor hazajöttünk a kórházból.
Az elsővel az ágy is csak akkor lett összerakva amikor 1 hetes volt (költöztünk)
8/10 anonim válasza:
Ne tedd vele túl hamar, a huzatot se húzd fel, mert porosodik. Majd mikor a kórházban leszel, a párod felhúzhatja elòre hogy ne akkor kelljen szarakodni.
9/10 anonim válasza:
Fiammal 38+6voltam, mikor megvettük az ágyat, másnap raktuk össze. Elöbb feleslegesnek tartottam. A rácsvédőt akkor tettem bele.
Most akkor tette össze férjem az ágyat, mikor a kórházba voltunk (39+2reszültem) rácsvédő még mindig nincs benne, holnap lesz 5 hetes a lányunk. Babafészek. Majd kap rácsvédőt, ha kinövi a babafészket.
10/10 anonim válasza:
4 nap múlva fog megszületni a babám. Még nincs benne semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!