Legzesfigyelot hasznaltan vagy inkabb ujjonan erdemesebb venni?
Figyelt kérdés
Megtehetem azt is,hogy ujjonan vegyek de tobben mondtak h felesleges ujjat venni mert,hogy abba csak elemet kell cserelni
Szerintetek?
2021. máj. 16. 21:12
1/8 anonim válasza:
Én az első gyerkőcnek újonnan vettem, mert sok gyereket terveztünk és nem szerettem volna 2x vásárolni. 4 gyereket szolgált ki, most sem venném használtan.
2/8 anonim válasza:
En azért vennék újat, mert ez is mint minden gyorsan fejlődik. És nem mindegy milyen minőségű a cucc rad hozza e a frászt téves tiszta sokkal avagy sem.
3/8 anonim válasza:
Használtat vettünk, még elemet sem kellett benne cserélni..
4/8 anonim válasza:
A lányomnál nem is volt (nem éreztem szükségét)
Az ikreknél gyanítottuk h karábban jönnek így vettünk.
Mivel egyből kettő kellett, így használtan vettünk.
Azt a típust amit kinéztem a boltban, csak fél áron.
Szerintem ez olyan cucc, ami nem használódik el.
(mi is csak fél éves korukig használtuk).
Annyiért adtam el amennyiért vettem.
Nem volt fals riasztás, jól működtek
5/8 anonim válasza:
Ismerőstől vettem. Szerintem ez pont olyan dolog, amit lehet használtan venni.
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen
2021. máj. 16. 22:07
7/8 anonim válasza:
Én is használtan vettem nagyon jó, szinte új állapotban. Már a második gyereknél használjuk. Ez tényleg olyan, amit nem igazán lehet elhasználni, de egy régebbi típust azért én sem biztos, hogy megvettem volna. Arra is figyeltem vásárláskor, hogy viszonylag új legyen.
8/8 anonim válasza:
Kaptunk kölcsön. Érdekes, hogy másnál ilyen nem volt. Olvasom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!