Hasznos vagy fölösleges a rácsvédő?
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 07:32
11/14 anonim válasza:
Nekünk mintás a rácsvédőnk, szerintem pont, hogy jó volt neki a kezdeti időszakban, szerette nézegetni a színes pöttyöket, azután meg motiválta a bagoly a fejtámlán, hogy megforduljon és felemelkedjen hozzá "beszélgetni". Szerintem hasznos, enélkül mindig kidugja valamijét a rácsok között, és én félek, hogy beleakad, megüti magát. Én hasznosnak ítélem, nagyon örülök neki, hogy van.
12/14 anonim válasza:
Fulladásveszély 😂 ezen mindig nevetek "mert nem áramlik a levegő" nem zárt felülről.. A gyerek tökéletesen kap levegőt, hisz nem egy zárt dobozba teszed be. Hogy fulladna így meg? Max ha magára tekerné.
Nagyon sok logikája lehetett annak aki ezt kitalálta..
13/14 anonim válasza:
Felesleges. Sosem fejelte le a kiságyat a fiam, így nem érte sérülés, ráadásul sokat nézelődött és éjszaka is csak rápillantottam jól van-e, nem kellett felállnom odasétálni. A levegő is jobban jár a gyermek körül. Ez csak egy divathóbort, aki megteheti vegyen, de abszolút felesleges kategória.
14/14 anonim válasza:
Attól függ. Nekünk nagyon jó szolgálatot tett, mert folyamatosan mozgolódott a gyerkőc és mindig verte magát a rácsnak. Akinél csak leteszik a gyereket és ott marad, nekik valószínűleg nem sok szükségük van rá.
Hasonlóan a légzésfigyelőhöz: akinek volt, de nem kellett, azt mondja, hogy felesleges, akinél meg ezen múlt a pici élete, ők minden bizonnyal ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!