Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Hasznos vagy fölösleges a...

Hasznos vagy fölösleges a rácsvédő?

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 07:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Nekünk mintás a rácsvédőnk, szerintem pont, hogy jó volt neki a kezdeti időszakban, szerette nézegetni a színes pöttyöket, azután meg motiválta a bagoly a fejtámlán, hogy megforduljon és felemelkedjen hozzá "beszélgetni". Szerintem hasznos, enélkül mindig kidugja valamijét a rácsok között, és én félek, hogy beleakad, megüti magát. Én hasznosnak ítélem, nagyon örülök neki, hogy van.
2021. márc. 9. 10:16
 12/14 anonim ***** válasza:
36%

Fulladásveszély 😂 ezen mindig nevetek "mert nem áramlik a levegő" nem zárt felülről.. A gyerek tökéletesen kap levegőt, hisz nem egy zárt dobozba teszed be. Hogy fulladna így meg? Max ha magára tekerné.

Nagyon sok logikája lehetett annak aki ezt kitalálta..

2021. márc. 9. 13:05
 13/14 anonim ***** válasza:
42%
Felesleges. Sosem fejelte le a kiságyat a fiam, így nem érte sérülés, ráadásul sokat nézelődött és éjszaka is csak rápillantottam jól van-e, nem kellett felállnom odasétálni. A levegő is jobban jár a gyermek körül. Ez csak egy divathóbort, aki megteheti vegyen, de abszolút felesleges kategória.
2021. márc. 10. 09:49
 14/14 anonim válasza:

Attól függ. Nekünk nagyon jó szolgálatot tett, mert folyamatosan mozgolódott a gyerkőc és mindig verte magát a rácsnak. Akinél csak leteszik a gyereket és ott marad, nekik valószínűleg nem sok szükségük van rá.

Hasonlóan a légzésfigyelőhöz: akinek volt, de nem kellett, azt mondja, hogy felesleges, akinél meg ezen múlt a pici élete, ők minden bizonnyal ajánlják.

2021. márc. 13. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!