1/9 anonim válasza:
5 hónapos koráig. Mihelyst felfedezte, állandóan húzogatta, és nagyon csúnyán kinyúlt az anyag, már csak lógott mint a rongy.
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem használtuk. Feltettem, veszélyesnek tűnt, plusz olvastam, hogy elfogja a friss levegő áramlását a baba arcától. Nekem ez pont elég volt, hogy kiszedjem.
4/9 anonim válasza:
Nem használtam, szerintem is veszélyes.
5/9 anonim válasza:
Soha nem használtuk egyik gyereknél sem, szerintem veszélyes.
6/9 anonim válasza:
Egy hónapig, aztán a babámat arccal benne kapálózva találtam meg. Ott kivettem...
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem most 4 hónapos, mostanában kezdte el piszkálni, lehet ki is veszem inkább, nehogy ő is arccal benne kapálózva legyen egyszer.. ez elég rosszul hangzik, remélem azért semmi baj nem lett belőle.
2020. okt. 12. 18:11
8/9 anonim válasza:
Nem lett baj (szerintem levegőt is kapott), de az ütő megállt bennem az éjszaka közepén, és semmit nem hallottam ebből a performanszból... :(
9/9 anonim válasza:
2,5 éves, még fent van, mert szereti, kuckója, azt mondja. Picinek sohasem bújt alá,vagy fúrta bele az arcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!