Milyen gyakran mossatok a babak jatekait?
Figyelt kérdés
Gondolok itt nagyobb darabu baba legora, rakosgatos formas jatekra meg hasonlokra amit esetleg a szajaba tud venni jatek kozbe "megragcsalni" kicsit. Illetve mivel,hogyan tisztitjatok?2020. nov. 8. 08:00
1/3 anonim válasza:
Aminek nem ártott, Chiccos fertőtlenítős vízben ázott, az előírás szerint, majd öblítettem, lecsepegtettem, s tiszta pelussal áttöröltem őket.
A plüssöket mosózsákban, be a mosógépbe, amit nem lehetett.
Amit, nem, azt meg fertőtlenítős kendővel áttöröltem.
Túlzásba nem vittem, hanem minden nagytakarításkor, a portörlés részeként megejtettem.
A rágókákat viszont, gyakran átmostam, hogy nehogy az ínye, elfertőzödjön.
3/3 anonim válasza:
Én ami plüss anyagu stb mindig egyet egyet bedobok a gépbe a ruhákkal.
Ami műanyag majdnem mindet a mosogató gépbe, pl csörgők is kB 2-3 naponta mennek a gépbe. Ami nem mosható pl tanuló kutya azt textil sanytol spray
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!