Adamo hinta vélemények?

Figyelt kérdés
6 hetes, hasfájós, sírós kisbabám van. Hordozom, ringatom, masszírozom,kapott laktázt, Espumisant, BioGaia-t, de ígyis rengeteget sír, nehezen alszik. A férjem nagyon sokat dolgozik, rengeteget vagyunk egyedül a kicsivel,néha jó lenne, ha fél órát elmaradna úgy, hogy nem rajtam van vagy ölben. Kezdek kimerülni. Akinek volt Adamo hinta, annak bevált? Megéri az árát?

2020. aug. 31. 19:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk mindkét gyereknél nagyon bevált.
2020. szept. 1. 08:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Nekem már az is elég lenne, ha ott lenne benne picit még én csinálom a kaját vagy lezuhanyzok. Nem muszáj aludnia benne, azt a kendőben szokott napközben, boltba is úgy járunk. Babakocsi 10 cm-es közelében üvölt,mint a sakál. 1 percre nem tudom beletenni. Azt is kár volt megvenni. Nagyon köszi a válaszokat. Mivel kölcsönkérni nem tudok, szerintem használtan veszek egyet.
2020. szept. 1. 10:48
 13/15 khniki ***** válasza:
45%
Sokan küzdenek azzal, hogy a sok hintahasználat után próbálják átszoktatni a gyereket a kiságyban való elalvásra. Emiatt nem ajánlanám. A hasfájást max 3 hónap alatt kinövi.
2020. szept. 2. 13:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Szereztem egyet potom pénzért, még jó, hogy nem fektettem bele nagyon, ebben is üvölt...😂Majd csak elmúlik egyszer🤔
2020. szept. 20. 17:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Köszi H negirtad habár már lehet nem mit a fiokod
2021. febr. 27. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!