Adamo hinta vélemények?
Figyelt kérdés
6 hetes, hasfájós, sírós kisbabám van. Hordozom, ringatom, masszírozom,kapott laktázt, Espumisant, BioGaia-t, de ígyis rengeteget sír, nehezen alszik. A férjem nagyon sokat dolgozik, rengeteget vagyunk egyedül a kicsivel,néha jó lenne, ha fél órát elmaradna úgy, hogy nem rajtam van vagy ölben. Kezdek kimerülni. Akinek volt Adamo hinta, annak bevált? Megéri az árát?2020. aug. 31. 19:16
1/15 anonim válasza:
Mindkét gyerekem szerette. Én mondjuk használtan vettem töredék árért, nekünk megérte.
2/15 anonim válasza:
Nekünk bevált, a hasfájós időszakban is sokat segített és még most, lassan 1 évesen is csak a hintában alszik el a kislányom, a nappali alvásai mindig ebben vannak, este természetesen átrakom az ágyába miután elaludt.
3/15 anonim válasza:
Egy ismerősöm se használta akiknek volt, mi kaptunk, szintén nem tudtuk hasznalni..
5/15 anonim válasza:
Szerintem jó dolog, de meg lehet lenni nélküle. Mi is kaptunk, de túlságosan nem használtuk ki. Újonnan nem vettünk volna, szerintem úgy drága.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Pihenőszéket kaptunk kölcsön, abban üvölt.. Vidéken lakunk, úgy láttam itt nincs bérelhető. Most is rám van kötve, úgy alszik, csak így kb. semmit nem tudok pihenni. Se mellettem, se babaöbölbe,se kiságyba nem alszik... ☹ remélem 1-2 hónap és jobb lesz.
2020. aug. 31. 20:59
7/15 anonim válasza:
Mi most vettunk hasznaltan, allvannyal egyutt. Remelem, hogy szeretni fogja majd a kisfiunk, jokat hallottam rola, majd kiderul :) Ujonnan en nem vettem volna meg, allvannyal nagyon borsos..
8/15 anonim válasza:
A kisfiam nagyon szerette. De nem volt hasfájós. Nem tudom arra jó e.
9/15 anonim válasza:
Nekünk nem vált be. Használtan vettük,nem volt vészes így az ára. Mi is hasfájás miatt végső elkeseredésünkben. Üvöltött abba is sajnos. Nekünk a hordozó kendő vált úgy ahogy be. Meg a szélcső. 4 hónapos korára teljesen elmúlt. Kitartást!
10/15 anonim válasza:
Mi is használtan vettük.
Kisfiam nagyon szeretett benne hintázni, de ennyi. Nem aludt benne, nem volt el benne egyedül. Csak ha ott voltunk vele. De akkor nagyon élvezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!