Mi a véleményetek a drága baba cuccokról?
20 nyilván nem minden. De hosszú ujjú body van most is a futamon meg amikor januárban született akkor is. Rövid ujjut is rá tudsz adni teli babára a rugi alá. Stb stb. Nem olyan bonyolult ez. Nekem fiam van. A legtöbb cucca szürke, kék vagy zöld. Miért ne lehetne kislányra szürke dino mintás pulcsit adni? Vagy a fiam fehér koalas polojat? Oké a traktorost nem adnám rá. Mi is örököltünk egy csomó baba holmit lánytól. Pl sötétkék/szürke/sárga hosszú nadrágok. Szinten nyáron és telen is hordhato időjárás függvényében. Egy szürke/kék/fehér/zöld maci, kutya, mickey Eger mintás akármi teljesen unisex. Ráadásul sokan nem is szeretik a csicsás mintás cuccokat. Nekünk is egy csomó minden sima egyszínű sárga, zöld, kék, szürke, fekete esetleg mondjuk csíkos. Simán felvehetné lány is.
De en az örökölt rövid ujjú bodykat telen úgy használtam hogy raadtam póló anyagú hosszú ujjú felsőt. Azt kész. Vagy egy pulcsit ha hidegebb volt.
Egy júliusi gyerek nyilván nem fog mit kezdeni egy újszülött bundazsakkal de azért a ruhák 90%-a kitűnően használható, akármikor születik a gyerek.
21, ha fiú az első, könnyű.
Ha lány, már kihívás.
Természetesen én is úgy indultam, hogy csakis uniszex, de aztán látva a kínálatot...Uniszex alig,fiús is kevesebb, mint lányos. Fárasztó volt vadászni az unit. Plusz egy idő után így is úgy is orientálódsz. Miért vennéd meg a dínós overált a lánynak, amikor van lányos is és semmi garancia, hogy fiad lesz másodjára?
Fiam lett másodjára. És nagyon kevés ruhát örökölt még úgy is, hogy sokszor direkt fiúst vettem a nagyobbnak, mert menőn állt rajta.
Az évszakbeli (méret)eltérések nem a bodyknál, hanem a nagyobb cuccoknál jönnek ki. Kabát, overál.. (Mondjuk hosszú ujjú body-t egyet se viselt még a 16 hónapos fiam. Pedig az pont maradt a nővéréről. De míg az egyik fagyos, másik kályha. ha olyan hideg van, hogy "kellene" a hosszú, de még nem kell rá pulcsi, akkor elég neki a rövid is.)
Kérdező,
a babakocsi pont az egyedüli olyan, amire én is azt mondom (pedig mindenből újat vettünk), hogy megéri (megérheti) a használt, ha az új árát nem tudnád megfizetni a jónak. Pl: egy használt maxi cosi, cybex... stb. biztos jobban megéri, mint egy új kunert, hiába kérnek ~80-at mindkettőért.
24-es vagyok
Ne vegyetek komolyan,csak hülyülök.:)))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!