Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Mennyit érdemes költeni...

Mennyit érdemes költeni babaszobára, babakocsira meg úgy mindenre all complete?

Figyelt kérdés
Én olyan 3-4 millió Ft között gondolom,de lehet hogy nincs igazam.
2020. máj. 14. 22:30
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
50%
Ha környezettudatos akarsz lenni, akkor nem veszel rugalmas kendőt, mert azt kb fél évig tudod használni (7kg ig tart megfelelően). Hanem inkább egy hosszú szövöttet, ami a hordozós kor végéig kiszolgál, mert elöl-hátul lehet benne hordozni.
2020. máj. 27. 10:02
 32/44 anonim ***** válasza:
Koszi kedves utolsó, a Fornessi szerintem pont ilyen :)
2020. máj. 27. 10:15
 33/44 anonim ***** válasza:
90%
A képek alapján az rugalmas, ezért mondtam.
2020. máj. 27. 10:54
 34/44 anonim ***** válasza:
91%

[link] ez bizony rugalmas. Háton nem tudsz vele, elől pedig a te egészséged miatt 6 kilóig ajánlott. Kb. akkor szoktak nyúlni is a rugalmas kendők.

Csatosból pedig a liliputi nem a legjobb. Nem állítható elég jól a babára.

2020. máj. 27. 12:22
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
A fajátékokkal is óvatosan. Később jó. Az elején veszélyes. Egyik gyerekem beleharapott a fakockába és le is tört a foga 🙈
2020. máj. 27. 12:23
 36/44 anonim ***** válasza:
Nagyon köszönöm a válaszolta, mielőtt még széttrollkodnám ide nem illo kérdésekkel es válaszokkal a kedves kérdező paneljét, esetleg akkor valamenyikotok, akinek van tapasztalata hordozasban, tudna segíteni, melyik tipus a legjobb?
2020. máj. 27. 14:57
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Szövött hosszú. Sokféle márka van, az én kedvencem a Yaro. Árban közepes, minősêgben jó
2020. máj. 27. 15:17
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Vagy karikás kendő is szóba jöhet. Egyszerűbb megtanulni, mint a hosszú kendőt. Nyáron csak egy réteg melegít vele. (Hosszú szövöttel is lehet egyrétegű kötést kötni, de az nem kezdő szint).

Hátránya, hogy féloldalas terhelést okoz, ami bizonyos súly fölött gáz.

A hosszú szövöttet egyébként ugyanolyan kötni nehézségre, mint a rugalmast. Tehát ez ne tántorítson el. Előnye, hogy sokkal változatosabban lehet megkötni. Minden eszköz közül ez a legjobban kihasználható.

(Mondjuk én utálom 🙊, mert házon kívül föltörli a földet, mire megkötöm, ezért ülni tudástól mi inkább derékpántba csatolt csatost használtunk - ez kisebb terhelés, mint a bodyba csatlakoztatott csatos. Ringa, Möbius ilyen.)

2020. máj. 27. 15:37
 39/44 A kérdező kommentje:
Nem kell semmilyen kendő, hogy megszakadjak, inkább veszek 5 babakocsit, mint egy kendőt!☝️
2020. máj. 27. 18:20
 40/44 anonim ***** válasza:
84%
Nem neked írtuk, h.gyerek! ;)
2020. máj. 27. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!