Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Ha összesen három dolgot...

Ha összesen három dolgot mondhatnál, mint legjobb befektetés babacuccok terén, mi lenne az?

Figyelt kérdés
Amire úgy érzed igazán megérte és hatalmas hasznát veszed. Nyilván pelenkát, vagy autós ülést meg ilyeneket leszámítva, szóval valami ami nem feltétlenül alap felszerelés
2019. nov. 29. 11:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Én csak egyet tudok mondani. Hordozókendő/csatos hordozó. Minden más nélkül tökéletesen meglettünk volna. Másfél éves koráig hordoztatta a popóját a gyerek nonstop.
2019. nov. 29. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Babakocsi, Adamo hinta, tápszer,-és étel melegítő (sokszor túl meleg lett mikróban, a kislányom pedig egy percet sem vár, teli torokból üvölt a kajáért. Így előbb felteszem melegedni a vizet, mint ahogy éhes lesz, és csak bekeverem. Sok üvöltéstől megkímél.)
2019. nov. 29. 14:47
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Ez annyira egyéni, elolvastam a válaszokat és nekünk pl. egyáltalán nem jött be a hordozokendö, a csatos hordozó, a pihenöszék. Az én lányom a babakocsiban szeret lenni, a többit utálta.

Visszagondolva a járóka jó lett volna, de túl későn vettem, így már nem szokott bele.

Az elején jó volt a babafészek, ha a nappaliban akartunk lenni, beleraktam és nem tudott legurulni.

És volt egy szuper kádunk, másfél éves koráig ragaszkodott hozzá ok baby onda, tartja a babát és nem neked kell a karodra fektetni, mi nagyon szerettük.

2019. nov. 29. 15:45
 14/16 anonim ***** válasza:
79%

Karikás kendő/csatos hordozó

Hordozós kabát

Adamo hinta

2019. nov. 29. 15:45
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Mellszivó, cumi, cumisüveg, fülhőmérő.
2019. nov. 29. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:
65%

A kutya: a legjobb bébiszitter, porszívó, motivátor, bohóc stb. Babafészek: az alvó gyerek is mobil lett, simán szállítottam ide-oda, másfél évesen még mindig ebben alszik a nagyszülőknél mint a bunda. A Baby Monitor 3G alkalmazás: 1490 Ft volt letölteni az App Store-ból de azóta minden nap használjuk. Van benne kamera, altatódal, Nightmode, beszélhetek a gyerekhez, bármikor bárhonnan megnézhetem mi van vele mert mobilnettel is megy stb, fantasztikus csak ajánlani tudom.

[link]

2019. nov. 29. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!