Ha összesen három dolgot mondhatnál, mint legjobb befektetés babacuccok terén, mi lenne az?
Ez annyira egyéni, elolvastam a válaszokat és nekünk pl. egyáltalán nem jött be a hordozokendö, a csatos hordozó, a pihenöszék. Az én lányom a babakocsiban szeret lenni, a többit utálta.
Visszagondolva a járóka jó lett volna, de túl későn vettem, így már nem szokott bele.
Az elején jó volt a babafészek, ha a nappaliban akartunk lenni, beleraktam és nem tudott legurulni.
És volt egy szuper kádunk, másfél éves koráig ragaszkodott hozzá ok baby onda, tartja a babát és nem neked kell a karodra fektetni, mi nagyon szerettük.
Karikás kendő/csatos hordozó
Hordozós kabát
Adamo hinta
A kutya: a legjobb bébiszitter, porszívó, motivátor, bohóc stb. Babafészek: az alvó gyerek is mobil lett, simán szállítottam ide-oda, másfél évesen még mindig ebben alszik a nagyszülőknél mint a bunda. A Baby Monitor 3G alkalmazás: 1490 Ft volt letölteni az App Store-ból de azóta minden nap használjuk. Van benne kamera, altatódal, Nightmode, beszélhetek a gyerekhez, bármikor bárhonnan megnézhetem mi van vele mert mobilnettel is megy stb, fantasztikus csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!