Melyik a legjobb takarékszámla?
Figyelt kérdés
Melyik bank bíztosítja a legnagyobb éves kamatot?
Melyikbe éri meg a legjobban befektetni?
2019. jún. 17. 19:00
1/5 anonim válasza:
A takarékszámlákon most a béka segge alatt vannak a kamatok. Keress inkább más opciót.
2/5 A kérdező kommentje:
Hmm, értem. Köszi a választ. A Cetelem takarékszámla tűnik a legjobbnak, de még mindig alacsonyabb a kamatja (2.7%), mint az éves infliáció (3.1%). :/
2019. jún. 17. 22:19
3/5 anonim válasza:
Allampapir a kincstarnal. De a tenyleges inflacio sokkal nagyobb 3.1%-nal! ;D
4/5 anonim válasza:
Ha kifejezetten takarékszámlát keresel, akkor a Cetelemé tényleg jó.
Ha befektetni szeretnél,
- nagyobb összeg, kb 3 millió felett beszélj egy bankkal, kockázatvállalástól függően több lehetőség is lehet, de figyelj a költségekre is, ne vigyék el a hozamodat
- kisebb összeg: csak az ingyenes szolgáltatások között válogatnék, tehát a legjobb takarékszámla (rég néztem, akkor nekem is a Cetelem nyert, magasan) és az ingyenes állampapírszámla (ÁKK) között keresném a jobb várható hozamot
5/5 anonim válasza:
Mind fos az allampapirhoz kepest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!