Kötelező a lányokra rózsaszínt adni?
Most már sokadjára nézték el a lányom fiúnak, mert pld ma fehér poló+ halványzöld nadrág volt rajta.Babakorba erőltettem a rózsaszínt ,de elmúlt 2 éves.Miért kellene tök rózsaszínbe pompáznia csak azért mert lány?
Vagy meddig kell rózsaszínt adni rájuk?
2
Ha valami nem tetszik nem kell rá válaszolni.
Ma az elmeóriás anyukák napja van. A másik jóképességű meg azt kérdezte, lesz-e a baja a babának attól hogy puszinál rúzsos lett a szája.
Néha szó szerint megijedek, hogy ilyen önállótlan, buta nők életben tudnak-e tartani egy gyeteket...
Egy két év feletti gyereken már látszik nagy vonalakban.Én még sose néztem el senki gyerekét fiúnak ha lány volt, vagy lánynak a kisfiút.Ha valaki nem csak néz ,hanem lát is akkor nagy vonalakban látszik.
Szerintem.
"Sicc."
És még paraszt is. Legjobb kombó gyerekneveléshez 😆
Igen kötelező. De amúgy is fiúnak fogják nézni, főleg a vénasszonyok. Tőlem kérdezte ismerős neni, hogy mi a neve a gyereknek, mondtam, erre megkérdezi, hogy kislány? És fiús neve van, szóval ez se kifogás egy ilyen kérdést feltenni.
Amúgy érdekes, a hidegfront a gyakorira kényszeríti a fura kérdéseket feltevőket. A rúzdoson én is kihaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!