Kislányotok tornadressze alól nem látszik ki a bugyi?
Figyelt kérdés
Lányom szeptemberben kezdi a sulit. Megvettük a tornadresszt, de bármelyik bugyiját veszi alá, kilátszik belőle kb. 2 cm. Teljesen átlagos, nem magasan felvágott tornadressz és a bugyik is sima H&M-es bugyik.2019. máj. 19. 19:27
1/20 anonim válasza:
Mindből kilátszik. Ez már az én gyerekoromban is így volt.
2/20 anonim válasza:
azt hittem mar sehol nem divat a torna dressz, egy sima tornaórán.
Szerencsére felėnk rövidnadrág es póló van mar elsőben is.
szeptemberig van mėg idő máshol is körbe nėzni. Nekem anno nem látszódott ki.
3/20 anonim válasza:
Nalunk is rövidnadrág volt poloval lanyoknak is...
5/20 anonim válasza:
Ne adj rá tornadreszt, gusztustalan
7/20 A kérdező kommentje:
2-es, van ötleted, hol nézelődjek? És mit keressek, másik tornaruhát, vagy másfajta bugyit? Mint írtam, nekem nem tűnik magasan felvágottnak a dressz.
2019. máj. 19. 20:37
8/20 A kérdező kommentje:
Normális? Szerintem nagyon gáz így.
2019. máj. 19. 20:37
9/20 anonim válasza:
van olyan webaruhaz ami tornadresszeket árul, esetleg ott is nézd meg.
10/20 anonim válasza:
Bár tesiórán nem tudom kell-e tornadressz de kislányként tornáztam és van olyan emlékem mintha nem húztam volna alá bugyit. Nyilván akkor mindig mosni kell, nem tudom jól emlékszem-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!