Csak nekem jönnek szét, és fakulnak ki a pepcos ruhák pár mosás után, vagy másnak is?
30-40 fokon mosok, többnyire gyerek ruhák. Szárító gépet sem használok, mégis gusztustalanul néznek ki a ruhák. A nyomott mintás kb három mosás után úgy néz ki, mint egy ezer éves gönc. Egy méret váltást nem bírnak ki.
A 360 ft-os bodyk még egyszer használatosak.
Kérdés, hol találok normális minőségű gyerek ruhákat, nem horror áron?
Turkáló is érdekel akár, ahol korrekt áron vannak nagy választékban gyerek ruhák.
Budapesten.
Köszönöm
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy minden nap teljesen tiszta ruhát adok a gyerekre.
Azaz ha úgy vesszük napi szinten mosok.
Sokszor a sötét ruhák fognak is, ez meg amiatt aggaszt, hogy ilyen olcsón vajon milyen textil festéket használhatnak? Mennyire lehet mérgező stb? Főleg babaruháknál.
F&F, C&A babaruhák jó minőségűek, és szeretem őket, általában eteket veszem.
Pepcos gagyi, nekem eldeformálódik mosás után.
Lidl fakul, ereszti a színét, kinyúlik.
Auchan bolyholódik, nem jó a méretezése.
Nekem eddig nem volt problémám a pepco ruhákkal, de tény hogy a c&a, h&m-eseket jobban szeretem, reservedben is jók vannak, lidl is szupi.
Minden mosáshoz színfogót teszek be, így nem színezik be egymást a ruhák, meg ugye kifordítva mosom ami mintás esetleg.
Mondjuk nekem még hamarabb kinövi, mint eldeformálódna, de azért van egy két pepcos bodyja amit ezeregyszer kimostam és nincs baja, picit bolyhos már mondjuk, de hát 400 ftos bodytol mást ne várjunk már..
Talán azért vettem eddig ott ruhát, mert olcsó. Amíg kb két hónapot hordta addig jó is volt, de most 2 évesen már nem úgy nő, van olyan ruha amit több mint fél éve használunk, de most ki kellett dobni, mert rettenet ronda.
Minta nélküli ruhát meg nem is láttam még pepcoban. Hidd el azt venném, de szinte mindenre nyomnak valami éppen divatos figurát.
De ahogy látom nem egyedi eset akkor az enyém. Erre lettem volna kíváncsi, meg, hogy ki hol vásárol.
Mosógépem nem régi, egy éve sincs, hogy vettük. Mosógélből is lenort, vagy persil mandulást szoktam használni.
Ezért nem is értettem, hogy miért járok így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!