Csak én látom, hogy egyre rosszabb minőségűek a h&m ruhák?
Régebben rengeteget vásároltam ott, magamnak és a lányaimnak is.
Most a fiamnál az tűnt fel, hogy egyre silanyabb a minősége a ruháknak.
Szakadnak szét, és pár mosás után tiszta fakó az összes.
Hol vesztek normális babaruhákat? Ami nem málik szét két mosás után?
Pepco, Auchan szintén kizárva, mert még a fent említettekél is rosszabbak.
Brendon és kangaboo minőségre jó, de kicsit drágának találom.
Valóban silány minőségűek, pár hónap és kuka. A lányaim nyári ruhái annyit is bírnak ki, egy nyarat és vége. Elég elkeserítő a helyzet, mert nyilván szeretné mindenki szépen, divatosan öltöztetni a gyerekét, de van vagy a gagyi kategória és van a méregdrága. Én pl. biztos, hogy nem vennék 6-7 ezer forintokért 1-1 nadrágot, vagy pulóvert, mert marhára nem vigyáznak rá, fetrengenek a fűben, homokban, saraznak, háromszor eltanyál és már ki is szakadt a térde.... arra azért kicsit luxus.
Én outlet áruházakban szoktam venni a gyerekeknek jobb márkákat, amik jól is néznek ki, pl. Beneton és hasonlók.
Ezt én is tapasztaltam sajnos.
Én a c&a-van a zaraban és a Tesco f&f-Ben vásárolok.
Amíg baba volt 80% Brendon, mamas& papas, H&M (a vicc h a régi bodyjai még mindig szépek, pedig sokat mostam, a legutóbb pólók és pulcsik pedig már nem szépek)
Régen magamnak is vasaroltam a H&M- ben, múlthéten voltam utoljára gondoltam elköltözött magamra egy kis pénzt mégis csak anyáknapja van, tudod mit tudtam egyedül venni 3db bugyit minden más úri Turi kategória. Köszönöm inkább mentem máshova.
Az olcso h&m-es ruhak akcioban, annyiba kerulnek, mint a pepcosok, viszont kicsit tovabb huzzak.
En sem szeretem mar ezt az uzletet, de olcsobb gyerekruhakat itt szedem ossze akcioban vagy a c&a-ban, szinten akciosan.
Magamnak mar nem veszek itt semmit, csak most a kismamaruhak kivetelt kepeznek, viszont regen az osszes ruham kb h&m volt...
Sajnos, nalunk nincs Zara, de az meg nadszalvekony gyerekekre gyart ruhakat, az en fiam meg inkabb erosebb testalkatu, mint atlagos...
Brendon draga, csak ugy mint a mamasandpapas, de az sincs itt.
Szoval, marad a h&m, legalabb nem sajnalom, ha a foldon fetreng benn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!