Nyarara 11honapos fiunak milyen ruhat ajanlotok? A rovidnadragba ha maszik a terdenek nem valami jo a testhes allo nadrag meg nem fiunak valo. Vagy?
Figyelt kérdés
2019. márc. 15. 09:01
11/15 anonim válasza:
Szeptemberi az egyik lányom. Soha nem merült fel bennem ez a kérdés... Ha meleg volt, rövidnadrágot adtam rá. Fűben, homokban, szőnyegen, gumilapon sose lett baja. A betonon, aszfalton, sóderben meg nem raktam le mászni. :)
12/15 anonim válasza:
9es gondolom még olyan szentségtörést is megengedett magának, hogy nem csak kék meg barna ruhát adott a fiára, hanem mondjuk pirosat. Beengedte a melegpropagandát, nem vitás. //Irónia vége.
13/15 anonim válasza:
Sima rövidnadrág, vagy napozó volt rajta egy bodyval. Esetleg kantáros rövidnaci. Eszembe nem jutott térvédőt, vagy hosszú gatyát adni rá a nagy melegben. Volt, hogy 1 szál pelusban nyomult. Nem lesz semmi baja a térdenek, elvégre nem húzza végig a földön.
Monsjuk az én fiam akkor már kapaszkodva járt, de amúgy egy kis sérüléstől nem lesz baja. Ennyi erővel bukósisakot és konyokvedot is vegyel neki, mert meguti magat.
14/15 anonim válasza:
Ha már annyira hosszú naci, akkor Lidl babanadrág. Ezt hordta a fiam..bar nyáron rovidnaci, body, pelus.. Mikor mi. Max hamarabb megtanul járni 😅
15/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat akkor max egy rovid gatyot adok ra vagy azt se
2019. márc. 16. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!