Nektek mi a véleményetek a Magyarországon kapható babaruhákról?
Figyelt kérdés
Alig vártam, hogy végre válogathassak a szebbnél szebb kislány ruhák közt, de hatalmas a csalódás. A Kikben, Pepkóban,Tescoban és társaiban egyszerűen kritikán aluli a minőség is, a ruhák kinézete is. Nagyon nehezen tudok 1-et esetleg kiválasztani, ami még tűrhető. (Nekem nem tetszik a szivárványt okádó unikornis stb..) A bababoltokban, és nem feltétlen a Brendonban, a kisebbekben is viszont irreális, 5-6 ezer forint egy rugdalózó, amik már szépek.. Normális áron lehet esetleg valahol kapni szép kis ruhácskákat?2019. febr. 22. 19:57
11/14 A kérdező kommentje:
9-es, úgy értettem, hogy idehozzák Magyarországra a szar minőségű ruhákat drágán, míg külföldön sokkal szebbek vannak, olcsóbban.
2019. febr. 23. 17:47
12/14 anonim válasza:
Ėn az åltalad lefikåzott boltokat szeretem mindegyikbe szėp elérhető år ruhákat tudtam venni,nem mentek szėt,van/Volt ruhája kik,takko,f&f alias tesco.h&m ,c&a,charles vögele ,ėn egyik ruhaboltra sem tudok panaszkodni,van vålasztėk böven.
13/14 anonim válasza:
Szia. Mi Skóciában élünk én a Primarkban és a Nextben szoktam vásárolni. Szebbnél szebb Disney-s ruhák vannak a Primarkban. Volt egy szett ami 2 rugi, 2 body 2 sapi, 2 kendő és ez került 10 fontba. A keresztfiamnak 2 éves és 3 fontért vettem téli kabátot,igaz hogy akciós volt de akció nélkül is 6 font. Magamnak 1 fontért szoktam pólót venni nadrágot meg max 5-6 font. És nagyon jó minőségű ruhák. Mi nagyon szeretjük. És nincsenek túl árazva a dolgok,nem költő oda az egész havi pénzünket és nem gondolkodom azon, hogy még tudom e venni.
14/14 anonim válasza:
Nextről szoktam rendelni, persze nem 1-2 darabot egyszerre. A Mamas&Papas ruháit is szeretem, Zarában is van, ami tetszik. Kik és Pepko, szerintem borzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!