Arra lennek kivancsi hogy a Pepcoban arulnak-e kismamaknak is ruhat?
Tudom hogy babaruhak vannak es jo aron, de azt nem tudom kismamaknak arulnak-e, pl.: Szoptatos melltarto esetleg?
Pepcoban es Kikben tudok szetnezni ahol olcson tudok majd vasarolni a babanak ruhakat. De nehany dolog nekem is kell meg, kontos es haloing,szoptstos melltarto. Vagy ha esetleg valaki tud egy jo netes kismama/baba boltot a neten ahonnan jo aron jo minosegu ruhat tudnek venni azt megkoszonnem :)
Nem kismama ruha, de a kik spagettipantos sztrecs anyagú felsoje szuper kényelmes kismama ruhakent is. Én szoptatos felsonek is rengeteget hordtam, mert kényelmesen elő tudtam venni a mellem.
A mostani terhessegemnel alig varom, hogy szezonja legyen. Egy-egy darab van most is, csak nincs olyan jó szi választék, mint tavasszal nyáron
Koszonom szepen, igazabol a szopis melltarto inkabb akkor ha megyek valahova vagy barmi, elso babamnal is vettem 3 darabot es ha barhova mentem volt ami tartotta a mellem es tudtam szoptatni konnyeden, de sajnos mindet kihiztam igy mar nem jok a regiek, koszonom nektek is a segitsegeteket.
Persze kontos az nem nagy dolog de azert a pepcoban valamivel olcsobb mint egy fehernemu boltban, mert itt 15.000 egy atlag boltban es nem is a legjobb minoseg, pepcoban olcsobban lattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!