Más is tapasztalta már, hogy a Pepco-s gyerekruhák egy része pár használat után már bolyhos?
Én korábban mindig f&f és más tescós ruhákat vettem, meg h&m, c&a...Aztán egyre rosszabb lett a minőségük, a hm egyes kislány felsői pólói konkrétan minősíthetetlenek . 3 ezer körül vannak a tregingsek , cipzáros pulcsik és egyszerűen bolyhosodnak, színüket vesztik , hatalmas csalódás. C&A ból a body még mindig jó minőségű, már csak azt veszem ott, az f&f meg akcióban éri már csak meg, teljesen áron drága.
Felénk akciós tescós cucc szinte sosincs (amikor mások mutatják mit vettek az 50% os ruhás akcióban pl. akkor a mi városunkban kb semmit se kapni ...)
Így mostanság veszek pepcós ruhákat.
Most télen pl. vastag szőrös pulcsit, vastagabb tréninget, sapkát sálat , kesztyűt (nálunk állandó fogyóeszköz) ezekre tökéletesen megfelel a pepco, nem lehet ár tekintetben versenyezni vele.
Minőségre a bodyk rugik szerintem nem jók (azt nem is veszek ott) de egy szezonra a felsők, nadrágok, pláne 128 as méret felett- tökéletesen megfelel.
Eltenni, továbbadni meg úgysem tudom, de mint fentebb írtam, a más márkák ruháit sem mert kb ugyanúgy tönkremennek.
Arra hogy 3 téli hónap alatt két-három szett kesztyűt is eltüntet a kislányom -tökéletesen megteszi a pepco 300-400 ft -os kesztyűje.
Nem beszélve a változó igényekről (most ez a mesefigura a menő aztán már egy másik).
Meg is zavarodnék, ha a 4-5 ezer ft-os jégvarázsos vagy akármilyen pólóról, pulcsiról találná ki két hét múlva hogy ő azt már nem veszi fel.
Én mostanában c&A vásárolok 7 éves fiúra de eddig minden jó.
Pepcoban vettem neki kapucnis pulóvert és mosás után elengedte a varrást. De sapi, kesztyű sál mind onnan van mert eltűnnek :)
Igazi varázsló, hogy eltűnnek a sapkái
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!