Aki szárítógépet használ, de elôtte vasalt, az újszülött ruháit átvasaljátok?
Figyelt kérdés
A fertôtlenítés miatt esetleg. Vagy csak megszárítjátok a gépben?2018. nov. 20. 16:20
11/18 anonim válasza:
En is mindent vasalok. Minden ruhán meglatszik, ha az nincs kivasalva.
12/18 anonim válasza:
Jaj már, nyilván van amit ki kell vasalni, mert úgy szép, de a pelenkát régen fertőtlenítés miatt vasalták, na azt manapság már nem kell, mert korszerűbb mosógépek vannak, szóval hiába okoskodsz, hülyeség a kérdés, nyilván vasaltam már, de nem az újszülött cuccait, az arrogáns stílusod meg gondolom és remélem csak a terhesség velejárója.
13/18 A kérdező kommentje:
Miért is válaszolsz, ha hülyeség a kérdés? 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Fôleg, ha nem is rád vonatkozik...
Aki értette, annak köszi, zöldet nyomtam.
2018. nov. 20. 18:31
14/18 anonim válasza:
Vásárlok, de csak a pici ruháit, mert amúgy utálok vasalni. Én jobban érzem magam, ha "fertőtlenítő vasalást" csinálok, szerintem attól, hogy 40 fokon kimosom a cuccait, attól nem biztos, hogy "kihal" benne minden. Nekem mondjuk sokat bukik a kicsi, a tej meg ugye megsavanyodik.
16/18 anonim válasza:
Nem, a gépből azonnal kiveszem, és összehajtom. Ha valami mégis gyűröttebben kerülne elő akkor természetesen kivasalom, de ritka, mióta megvan.
Sokmindent vasaltam szárítógép előtt. Nem fertőtlenítés miatt, hanem mert pl a szárítókötél helye is irritált.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi 16-os
2018. nov. 20. 20:07
18/18 anonim válasza:
Csak a textil pelusokat szoktam vasalni ha kiveszem a gépböl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!