Ha meglepetés az újszülött neme, hol érdemes unisex ruhákat keresnem januári babának?
Figyelt kérdés
Csak a kezdő szetthez kellene pár darab, utána Úgyis vásárolnék nemének megfelelő ruhákat.2018. nov. 2. 15:20
1/5 anonim válasza:
H&M vagy bármelyik kifejezetten bababolt is árul sima fehér bodykat, rugikat, sapikat... stb. Egyébként meg a fiú részlegen több eséllyel találsz olyasmit, amin nincs masni vagy csillám :) de lánynak is elsüthető.
2/5 anonim válasza:
Tesoban is vannak, meg Hádában is érdemes körülnézni, én ott vettem pár tök jó unisex cuccot.
3/5 anonim válasza:
Még egy pont az F&F cuccoknak! Ott jó árban is vannak a sok darabos sima fehér body szettek.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Őszintén a bodykkal vagyok legkevésbé bajban. A vastagabb ruhákra lenne ötletetek? Nadrág, pizsirugi, melegebb hosszuújjú, ilyesmi. F&F-ben nem igazán volt, amit mindkét nemnek eltudok képzelni. Konkrétan nem találok szimpla vastag téli sapit. H&M-et még megnézem. :) Imádom hogy meglepi lesz, de ilyenkor azért okoz némi fejtörést.
2018. nov. 2. 18:17
5/5 anonim válasza:
Szerintem is fiú ruhák közt válogass. Nem kell mindennek fehérnek lennie, ott a zöld a sárga a piros a türkiz a barna a szürke stb.
De majd tapasztalod, kislányt rózsaszín babakocsiban, fülig habos babosba öltöztetve is tuti lesz vki aki megkérdezi: kisfiú?
Nemrég a fiamat nézték lánynak mert piros sapka volt rajta fekete macimintával. Ha egyébként is csak az első pár hétre kell meg tényleg mindegy. Egy jó overál mindent megold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!