Párom hamarosan szül. Mivel lepjem meg mire kiengedik a kórházól?
Figyelt kérdés
Valami olcsó, de szép ötlet érdekelne.2013. júl. 14. 08:51
1/8 anonim válasza:
A szeretőddel. Attól alaposan meg fog lepődni.
2/8 anonim válasza:
csokor virág?rend és tisztaság,nyugalom,ebéd,nem kívánt látogatók távol tartása,fotomontázs a terhesség alatti életéről,egy ékszer ami mindig a gyerek születésére emlékezteti majd,nagy maci a gyereknek,
3/8 anonim válasza:
Aminek én örültem anno : ragyogott a lakás, gondoskodott ebédről (nem ő főzte, mert nem tud,) bevásárlása, és egy nagy csokor virág. Szerintem nem kell több. Sok boldogságot Nektek!
4/8 anonim válasza:
2-es válaszoló ötlete jó, vegyél a picinek valamit, attól el fog olvadni a párod, pl. nagy macit. De vannak lufik is játék, vagy bababoltokban, amivel díszítheted a lakást, pl. It's a boy/girl.
5/8 anonim válasza:
En is ugy cgoltam mint a 3-as válaszoló.Gyönyörű rend és egy nagy csokor virág fogadott. :D Ennél többet nem is kívántam és nem is kívánhattam volna.
6/8 anonim válasza:
Amit én kaptam
Rend, tisztaság, ebéd, amit anyós főzött :-) Ákos akkor megjelent új lemeze és egy gyönyörű fotóalbum.
7/8 anonim válasza:
Odafigyelés szeretet törödés és segítség a ház a baba körül. Ingyen van de mégis megfizethetelen.
8/8 A kérdező kommentje:
Jó ötletek! A rend alap. Virág is lesz, főzni nem nagyon tudok de megpróbálom... Köszi a válaszokat! Ment a zöld!
Persze további ötletet is elfogadok.
2013. júl. 14. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!