Hogyan tudnám felpörgetni a saját csoportomat, ami babaruhák, kiegészítők eladására szolgál?
Figyelt kérdés
Sajnos hely szűkében vagyok, sok ruhát már vittem a védőnőkhöz. Viszont vannak olyan ruhák, amiket nem is hordtunk, átnőttük. De ezeket nem szeretném elajándékozni. Nem adom őket drágán, de nem nagyon fogynak a ruhák. A nyári ruháknak most nincs szezonjuk, ezt aláírom, de nincs ötletem, hogyan lehetne kicsit felpörgetni az adás-vételt. Bizonyos értékű vásárlás esetén pl. ajándékot adok a ruha mellé, így fogy más is. Köszönöm a tanácsokat, sértő kommenteket nem kérek.2018. nov. 17. 21:11
1/3 anonim válasza:
Sehogy. Bocs, de Dunát lehet vele rekeszteni.
2/3 anonim válasza:
Nagyon sok erre szakosodott Fb csoport van. Ott egyszerűbb.
Illetve szerintem csomagokban hatékonyabb eladni mint darabokban. Csomagban mehetnek jófogásra, vaterára is.
3/3 anonim válasza:
attol függ mekkora ruhák baby ruhát nem lehet eladni,mert abbol tényleg sok van és ujjonan sem drágák,ovis méretetktől kezdve lehet eladni ,de inkább egyenként .és fb csoportokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!