Zara thermobéléses télikabát meleg lehet?
Figyelt kérdés
Neten néztem ki használtan, de fogalmam sincs mínusz fokokban is jó e. Az eladó csak annyit írt a kérdésemre, hogy ők télen használták.2018. nov. 9. 20:19
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem, tök vékonynak tűnik ahogy most megnéztem őket. Elvileg persze, használhatták télen, kb. ha vett alá hosszúujjút +2 pulóvert... Vagy ha +10 fokos tél volt.
2/3 anonim válasza:
A vékonyságnak nem sok köze van ahhoz, hogy mennyire meleg. Magam részére fogtam ki egy olyat, ami viszonylag vékonynak tűnt, de sokkal melegebb, mint az előző 2x vastagabb.
3/3 anonim válasza:
Én nemrég vettem a kisfiamnak a Zaraban. Az vastag, tényleg téli. Belül van thermo bélés, de azon még plusz ilyen pufi anyag és azon kívül orkános anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!