Nyáron adtok egy év körüli babátokra bodyt ha nagyon meleg van? Vagy inkább bugyit?
Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 21:49
1/9 anonim válasza:
Persze, hogy bodyt!! Lecsúszik a pelus ha csak kisnadrág, kisszoknya vagy "bugyiféle" van a babán. Nagy melegben egy ujjatlan pamutbody tökéletes :)
2/9 anonim válasza:
Ha nagyon meleg van otthon nem, pelenka és kész
3/9 anonim válasza:
Persze. Adtam. Nagy hőségben spagettipántosat vagy laza napozót. Még kúszott-mászott, jobb volt így, mintha egy szál pelusban horzsolta volna a hasát a kövön.
4/9 anonim válasza:
Egy evesen mar nem maszott egyaltalan az en babam, csak setalt, ugyhogy volt a nagyon nagy hosegben siman pelusban,de csak akkor, ha itthon voltunk. Az utcan vagy body + rovidnaci, vagy egyberuciban volt.
5/9 anonim válasza:
Ha nagyon meleg volt, volt mikor csak body volt a fiamon. Esetleg rövidnadrág. Ha napozót adtam, az alatt nem volt body. Bugyi se. Otthon nálunk nagyon meleg volt a lakásban, 30 fok is kánikulában, olyankor csak pelus volt rajta.
Váltottunk is bugyipelenkára amúgy, mikor egyszer addig piszkálta a simát, hogy le is szedte magáról és összepisilt mindent. A bugyipelus ha csúszott, az meg is érett a cserélésre, akkor elég pisis volt már. Egyébként ha nem volt tele nagyon jól illeszkedett.
6/9 anonim válasza:
Az őszi lányomra nyáron nem adtam bodyt. A pelusra bugyit húztam és rövidnadrágot, pólót kapott. Most tavaszi babánk lesz, az első nyáron biztos sokat lesz bodyban.
7/9 anonim válasza:
Én adok bodyt rövidnacival, ha nagyon meleg van, akkor napozót, itthon lehet csak pelusban.
8/9 anonim válasza:
Lányom egy évesen már ment így ha nagyon meleg volt póló+rövidnadrágot adtam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!