A kik-be, milyen minőségűek a gyerekruhák?
-beN!! Az ég szerelmére 😒
Én elégedett vagyok velük
2 plüssrugit vettem ott a fiamnak 8 évvel ezelőtt, 1,5 hónapig hordta, aztán 7 évvel később (azaz tavaly) a lányom is hordta. Hihetetlen, de mind2 rugi TÖKÉLETES, a harmadik babára is olyan lesz, mintha új lenne. Komolyan, a legjobb minőségű babaruháink a KIK-es plüssrugik.
Egyébként a felnőtt ruháikat is szeretem, szintén évekig hordok 1-1 darabot.
Anyagilag rendben van (nem az árára gondolok), meretezessel mar voltak gondjaink (pl. vekony pulcsik ujja rendszerint rovid, 1-el nagyobb meretnel mar a nyaka tág).
Otthoni alap daraboknak tokeletes valasztas, olcso.
Nekem nem jöttek be.
Szerintem borzasztó soknak az anyaga, műszálas meg bolyhosodó, talán 1 belebújós pulcsi volt amit szerettünk, amúgy nem szoktam ott vásárolni.
Igényességtől függ...
Én simán vásárolok turkálóban, teszkóban, bárhol, de hülyét kapok attól, ha agyon-vissza tekeredik egy felső, máspedig a kikes ilyen. NAdrágnak is összevissza áll a varrás a szárán sokszor :(
Levonhatod a konzekvenciát: vannak jó és rossz darabjaik is.
off, de ne papoljon már igényességről, aki turkálóban vásárol......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!