Szamos szandálok jó minőségűek? Mennyire strapabíróak? Érdemes beruházni rá?
2. válaszoló:miért akartál mindenképpen szupináltat?Ortopéd doki javasolta?Mert ha nem,csak úgy önállóan nem feltétlen teszel ezzel jót(az én középső fiamnak szupit KELL használnia,de mondta a doki,hogy ez csak indokolt esetben szükséges,különben akár árthatnak is)
Kérdező:a fiamnál a Supi+,és a Salus is nagyon bevált.Amennyiben szüksége van rá a gyereknek nem érdemes,hanem szükséges beruházni rá!Igen,strapabíró,az én gyerkőcömnek az oviban is ilyen váltócipője(szandálja)van,kibír-méretileg is-egy évet(szept.-májusig)Ha nincs ortopédiailag szüksége rá,akkor vegyél D.D.Step,Dr.Punto,Elephanten stb. márkájú cipőket.Ezek mind segítenek az egészséges talp-boltozat kialakulásában.
Cipőre és ágyra nem szabad sajnálni a pénzt, mert ezekben töltöd a legtöbb időt! :)
Én mióta járni tud csak ezeket veszem, mind nagyon jó minőségű és valódi bőr: szamos, linea, siesta, asso. Oviba benti cipőnek is mindig ilyen szandija volt, általában, amit nyárra vettünk, kibírta még utána az ovis tanévet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!