Hányas méretű bakancsot vennetek?
23-ast vennék.
Vastag zokni, harisnya úgyis kell lassan, akkor meg bele kell férnie valahogy.
Én mindig mérethelyes cipőt vettem.
Lehet, hogy hamar kinövi, de nem tesz jót a lábnak, így a gerincnek sem, főleg ilyen kis korban, a nagyobb cipő.
Az, hogy 22-es nem egzakt méret, hisz... tól-ig lábhosszal jó egy 22-es cipő.
Csak ha "mindjárt kinövi" státuszban hordja a 22-est, akkor vennék 23-ast.
Tavaly én is a nagyobbat vettem azzal, hogy úgyis gyorsan nő a lába. Erre jól kitoltam a gyerekkel, mert ugyanannak a márkának a télije nagyobb bth-val rendelkezett, mert eleve kalkuláltak a béléssel. Bőven elég lett volna a kisebb, mert az is nagyobb lett volna ugyanabban a méretben pár milivel az őszi cipőjénél.
(A kitolást úgy értem, hogy mivel még nem beszélt, nem tudta elmondani, hogy túl nagy, azért jár csúnyán)
Én nem veszem még meg. Ki tudja nő-e addig a lába. Az a baj ha most megveszed a 22-eset kinőheti 1 hónap alatt, ha meg 23-ast veszel tuti nem nő a lába egy ideig. :D
Nagyobb cipőt nem adnék a gyerekre az ajánlottnál. Max 1 cm.. nem is kényelmes, nem is tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!