Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ti nem tartjátok furcsának,...

Ti nem tartjátok furcsának, mikor egy kislányt fiús ruhákba öltöztetnek?

Figyelt kérdés
2018. aug. 27. 18:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind uniszex.
2018. aug. 27. 18:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, én sokszor direkt körbenéztem a fiú részlegen is, mert pl. nagyon jól áll neki a kék és azt a rózsaszíntengerben a lányosztályon nem is lehet találni. De más színt se nagyon. Ami nem kifejezetten fiús mintás, az nekem belefért mindig.
2018. aug. 27. 18:53
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
Ilyeneket ráadok a lányomra, van sok rózsaszín is, de szeretem változstosabban, színesebben öltöztetni és ebbe a szürke, kék is beletartozik.
2018. aug. 27. 18:54
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
De jó, hogy kiírta valaki ezt a kérdést, és hogy a válaszokkal egyet érthetek. :) Kisfiú után most kislányom lessz, és a legtöbb ruhája, főleg az újszülött, bézs, szürke, szóval unisex. Simán rá fogom adni, de a családom és a szűkebb környezetem mélyen fel van háborodva rajta, hogy fiút akarok csinálni abból a babából. Holott erről szó sincs, csak nem értem miért baj, ha egy kislány főleg egy csecsemő, nem talpig rózsaszínben van. És ahogy előttem is írták, fel lehet dobni kiegészítőkkel. Szerintem a kék, zöld, szürke nem fiús, az talán a fazontól jobban függ. Nem értem manapság ezt a nézetet, ezt a rózsaszín-kék őrületet, hogy egy kislányra már nem lehet ráadni rózsaszínen kívül mást.
2018. aug. 27. 19:09
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek unisex ruhák az én szememben.
2018. aug. 27. 19:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyébként éppen ajándékba vettem egy kék nadrágot egy kisfiúnak, majd láttam a blokkon, hogy ez egy kislány nadrág, szóval a gyártók nem igazán gondolják úgy, hogy csak rózsaszínben lehet egy kislány, van mostanában rengeteg unisex cucc is, de ha valaki full rozsaszinbe akarja öltöztetni bőven fog találni ruhát.
2018. aug. 27. 19:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A ruháknak nincs neme. Mindenki olyan színben, fazonban, mintában stb jár és járatja a gyerekét, ami nekik jól esik. Egyetlen szempont van: az időjárásnak megfelelően.
2018. aug. 27. 20:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Én alapvetően elég csajosan öltöztetem a lányomat (nem ilyen párducmintás förmedvények, hanem kisruha, soka a rózsaszín, lila), de ezek még szerintem se kimondottan fiúsak, ilyesmit simán ráadtam a lányomra babakorában.
2018. aug. 27. 20:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem fiúsak. És én nem ezt tartom furának. Inkább azt, amikor a kislány teljes ruhatára rózsaszín. A kisfiúé meg természetesen kék.

Fiam van, direkt figyelünk rá, hogy ne legyen kék a zöme. Ha lányom is lesz, nem fogok vattacukrot csinálni belőle.

2018. aug. 27. 21:40
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egyrészt szerintem is uni a szürke, másrészt attól, hogy lányon fiús ruhák vannak, nem szakad le az ég. 8 éves korom körül kikönyörögtem apámtól egy koponyás pólót, imádtam. Semmi furcsa nincs ebben, mindenki úgy öltözteti a gyerekét, ahogy akarja - meg aztán ahogy a gyerek hagyja.
2018. szept. 3. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!