Ti nem tartjátok furcsának, mikor egy kislányt fiús ruhákba öltöztetnek?
Figyelt kérdés
2018. aug. 27. 18:08
12/20 anonim válasza:
Sőt, én sokszor direkt körbenéztem a fiú részlegen is, mert pl. nagyon jól áll neki a kék és azt a rózsaszíntengerben a lányosztályon nem is lehet találni. De más színt se nagyon. Ami nem kifejezetten fiús mintás, az nekem belefért mindig.
13/20 anonim válasza:
Ilyeneket ráadok a lányomra, van sok rózsaszín is, de szeretem változstosabban, színesebben öltöztetni és ebbe a szürke, kék is beletartozik.
14/20 anonim válasza:
De jó, hogy kiírta valaki ezt a kérdést, és hogy a válaszokkal egyet érthetek. :) Kisfiú után most kislányom lessz, és a legtöbb ruhája, főleg az újszülött, bézs, szürke, szóval unisex. Simán rá fogom adni, de a családom és a szűkebb környezetem mélyen fel van háborodva rajta, hogy fiút akarok csinálni abból a babából. Holott erről szó sincs, csak nem értem miért baj, ha egy kislány főleg egy csecsemő, nem talpig rózsaszínben van. És ahogy előttem is írták, fel lehet dobni kiegészítőkkel. Szerintem a kék, zöld, szürke nem fiús, az talán a fazontól jobban függ. Nem értem manapság ezt a nézetet, ezt a rózsaszín-kék őrületet, hogy egy kislányra már nem lehet ráadni rózsaszínen kívül mást.
15/20 anonim válasza:
Ezek unisex ruhák az én szememben.
16/20 anonim válasza:
Egyébként éppen ajándékba vettem egy kék nadrágot egy kisfiúnak, majd láttam a blokkon, hogy ez egy kislány nadrág, szóval a gyártók nem igazán gondolják úgy, hogy csak rózsaszínben lehet egy kislány, van mostanában rengeteg unisex cucc is, de ha valaki full rozsaszinbe akarja öltöztetni bőven fog találni ruhát.
17/20 anonim válasza:
A ruháknak nincs neme. Mindenki olyan színben, fazonban, mintában stb jár és járatja a gyerekét, ami nekik jól esik. Egyetlen szempont van: az időjárásnak megfelelően.
18/20 anonim válasza:
Én alapvetően elég csajosan öltöztetem a lányomat (nem ilyen párducmintás förmedvények, hanem kisruha, soka a rózsaszín, lila), de ezek még szerintem se kimondottan fiúsak, ilyesmit simán ráadtam a lányomra babakorában.
19/20 anonim válasza:
Ezek nem fiúsak. És én nem ezt tartom furának. Inkább azt, amikor a kislány teljes ruhatára rózsaszín. A kisfiúé meg természetesen kék.
Fiam van, direkt figyelünk rá, hogy ne legyen kék a zöme. Ha lányom is lesz, nem fogok vattacukrot csinálni belőle.
20/20 anonim válasza:
Nem. Egyrészt szerintem is uni a szürke, másrészt attól, hogy lányon fiús ruhák vannak, nem szakad le az ég. 8 éves korom körül kikönyörögtem apámtól egy koponyás pólót, imádtam. Semmi furcsa nincs ebben, mindenki úgy öltözteti a gyerekét, ahogy akarja - meg aztán ahogy a gyerek hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!