Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ti nem tartjátok furcsának,...

Ti nem tartjátok furcsának, mikor egy kislányt fiús ruhákba öltöztetnek?

Figyelt kérdés
2018. aug. 27. 18:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2018. aug. 27. 18:12
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Mint pl?
2018. aug. 27. 18:18
 3/20 Metionin ***** válasza:
100%
Mi a fiús ruha? Mert van akinek minden fiús ami nem rózsaszín, fehér meg lila meg hellókittys. Szerintem amúgy nem fura, van olyan kislány aki jobban érzi magát fiús ruhában. Az egész kicsiket meg egyrészt nem is figyelem meg nem is tudom megkülönböztetni hogy milyen nemű.
2018. aug. 27. 18:18
 4/20 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

ilyesmikre gondolok

2018. aug. 27. 18:22
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
Nekem az a fura, hogy a járni nem tudó kislányokra erőltetik a szoknyát, meg a fejrevaló virágos biszbaszokat. Persze, marhacuki, de az ő korukban ezek a dolgok inkább zavaróak. A szoknyát, ruhát pl. állandóan igazgatni kell rajtuk.
2018. aug. 27. 18:22
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szinte uniszex ruhák.
2018. aug. 27. 18:28
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek fiúsak? Oké, hogy a ruhaboltok lány részlegein szinte nincs más, csak rózsaszín, de a szürke nekem inkább uniszex. Pláne az első kettő teljesen jó fiúnak és lánynak is. A harmadikat is fel lehet dobni egy élénk színű pólóval és máris nem lesz olyan sötét. Én is simán ráadnám egy kislányra mindhármat, miért kellene csak rózsaszínben járnia?
2018. aug. 27. 18:29
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket én simán ráadtam volna a lányomra.
2018. aug. 27. 18:32
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Uniszex ruhákat linkeltél.
2018. aug. 27. 18:40
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek egyáltalán nem tipikus kisfiúsak,uniszex mind.Persze ha traktor meg úthenger lenne rajta na az már fiús lenne.Az én kislányom ruhatárának jelentős része csak szürke és rózsaszín ruhákból áll.A szürkékből csomó van fiúrészlegről.Simán fel lehet dobni egy egy színes kiegészítővel.Pl a kislányom ma egy fekete farmerben és szürke kötött pulcsiban volt.Pink cipővel és egy mintás fejpánttal dobtuk fel.Utcára mintás sapi és pufi sárga mellényt adtam rá.
2018. aug. 27. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!