Régi kisruhák eladása - hogyan?
Kedves Anyukák!
Szeretném eladni a most 2 éves kisfiam kinőtt ruháit. (Kistesó nem lesz, a környezetünkben nem születik baba.)
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan szokás az ilyesmit csinálni?
Darabonként nem szeretnék vacakolni vele, átjáróházat sem szeretnék a lakásból csinálni. Akár egyben is el lehet adni az egészet? Vannak közöttük olyan rucik, amelyeket csak a kisfiam hordott, de 90%-uk turis, viszont jó minőségűek, vannak köztük márkásak is.
Köszönöm a válaszokat!
Szia, én a facebookon több adok-veszek kismamás csoportba benne vagyok. Ott mimdenki eladja a számára felesleges holmikat már.
Vannak sokan akik akár csak te, nem szedik szét a ruhákat hanem egybe árulják x összegért. Kiírod a méretet, milyen tìpusuak, van e hibája stb...elpostázod vagy elmennek érte.
Ha van faced nézz utána, ott szerintem eltudod adni. :)
Köszi!
És a csomag hogy működik? Méret (pl. 56-68-as rugik) vagy típus (pl. sok rugi a kezdetektől 1 éves korig)?
Te komolyan ennyire életképtelen vagy?
Nehezedre esik felmenni a posta.hu-ra és megnézni, hogy X kiló ruhát mennyiért postáznak?
Én méretenként adtam el, tehát 56-os csomag 62-,68 és így tovább, egy garnitúra csomagot olyan 4 ezer ft körüli áron kb 20 db ruha egy csomag.
Én se tudnám soha ezt a 300 ft/db- áras megoldást aztán elvisz egy db nadrágot és akkor még jönnek 5-en egy nap. Inkább olcsóbban adom csak vigyék, pedig mi még üzletből is vettük újonnan őket mindig.
Nagyvarosban elek, nem szeretnek postazni. De koszi az "eletkeptelen" jelzot, eddig sose mondta ram senki. Sot.
Mindenkinek koszonom szepen a valaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!